Ρίγη συγκίνησης από τον Μιχαήλ των 8 Λέξεων - «Φυτοζωούσα...»

Τα εξομολογείται όλα..

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ρίγη συγκίνησης από τον Μιχαήλ των 8 Λέξεων - «Φυτοζωούσα...»

Συνέντευξη στο 7 Μέρες TV έδωσε ο πρωταγωνιστής από το σίριαλ "8 Λέξεις". Μιλώντας στον δημοσιογράφο Γιάννη Βίτσα παραδέχθηκε πως υπήρξε περίοδος που δεν είχε χρήματα ούτε για τα αναγκαία.

Ο λόγος για τον ηθοποιό Ιάσονα Παπαματθαίου! Τα πάνω κάτω στις 8 λέξεις!

Ιάσονας Ματαθαιόπουλος

Ασχολείσαι με το θέατρο την τελευταία οκταετία και οι «8 Λέξεις» αποτελούν την πρώτη τηλεοπτική σου δουλειά. Για ποιο λόγο απέφυγες όλο αυτό το διάστημα την τηλεόραση;

Στην περίπτωση μου η μία δουλειά έφερε την άλλη. Η αλήθεια είναι ότι δεν το έψαχνα πολύ. Είμαι τυχερός αλλά θεωρώ πως και συνειδητά δούλεψα με στόχο. Τα πράγματα ήρθαν πολύ όμορφα, παίρνοντας τόσο τις ευκαιρίες να κάνω ενδιαφέροντες ρόλους όσο και να λαμβάνω κάποια χρήματα τα οποία με βοηθούν να έχω μια πιο αξιοπρεπή ζωή.

Το αντιμετώπισες με αισιοδοξία ή έπεφτες ψυχολογικά;

Έπεφτα πάρα πολύ ψυχολογικά, αλλά σκεπτόμουν πάντοτε ότι με την οποιαδήποτε άλλη δουλειά θα ήμουν απόλυτα δυστυχής.

Πατέρας σου είναι ο Τάκης Παπαματθαίου. Ήταν για σένα δίλημμα, όταν αποφάσισες να εισέλθεις στο χώρο του θεάτρου, ότι είναι αναγνωρίσιμος ηθοποιός;

Όχι. Δεν είχα καθόλου το φόβο της σύγκρισης, μάλλον επειδή αισθάνομαι διαφορετικός από τον πατέρα μου.

8 Λέξεις: Θρίλερ! Η Κατερίνα αυτοκτονεί - Ο Φοίβος μπαίνει φυλακή

Θρίλερ θα επικρατήσει στα νέα επεισόδια της σειράς του ΣΚΑΙ, 8 Λέξεις. Ο Φοίβος θα μπει φυλακή για τις αποτρόπαιες πράξεις του, με αποτέλεσμα η Κατερίνα να μην το αντέξει και να κάνει απόπειρα αυτοκτονίας.

Ο Μιλτιάδης δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο γιος του είναι ένας ψυχρός δολοφόνος. Παίρνει μια παράταση χρόνου από τον αστυνόμο και δεν αποκαλύπτει το όνομα του Φοίβου. Περιπλανιέται στην Αθήνα και προσπαθεί να βρει το κουράγιο να το πει στην Κατερίνα, η οποία παράλληλα τον ψάχνει και ανησυχεί που δεν απαντάει στο τηλέφωνο.

Ο Μιλτιάδης εξομολογείται την αλήθεια για τον Φοίβο στην Κατερίνα και ο πόνος των δύο γονιών είναι αβάσταχτος, αφού δεν θα μπορούσαν να ζήσουν μεγαλύτερο δράμα απ’ αυτό. Ωστόσο η Κατερίνα δεν θέλει να πιστέψει ό,τι της αποκαλύπτει ο Μιλτιάδης για τον Φοίβο. Αρνείται να συμβιβαστεί με τη φριχτή αλήθεια και η μόνη της έννοια είναι πώς θα προστατέψει τον γιο της: «Δεν μπορεί, κάποιο λάθος έχει γίνει. Μιλτιάδη, δεν είναι αυτό το παιδί μας, ο Φοίβος μας δεν γίνεται να είναι δολοφόνος. Θα κάνω ό,τι μπορώ να τον σώσω», λέει κλαίγοντας.

Την ίδια στιγμή, συντετριμμένος ο Μιλτιάδης υποβάλει την παραίτησή του στον Μιχαήλ, χωρίς να του αποκαλύψει αυτό που σε λίγες ώρες θα σκάσει σαν βόμβα και θα επηρεάσει τις ζωές όλων, αλλά πιο πολύ της οικογένειας Μαρόγλου.