Στιγμιότυπα από το τεράστιο σαλόνι στο σπίτι της Βάσως Λασκαράκη και του Λευτέρη Σουλτάτου

Εικόνες από το εσωτερικό και τη διακόσμηση

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Στιγμιότυπα από το τεράστιο σαλόνι στο σπίτι της Βάσως Λασκαράκη και του Λευτέρη Σουλτάτου

Η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος, είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρι της ελληνικής showbiz οι οποίοι λατρεύουν να περνάνε χρόνο με τους φίλους τους, είτε κάνοντας τα ταξίδι, είτε να κάθονται στο σπίτι με τον σεφ να μπαίνει στην κουζίνα και να δημιουργεί. Μάλιστα, σε μερικά στιγμιότυπα είδαμε το τεράστιο σαλόνι τους.

Χθες το βράδυ, υποδέχτηκαν στο σπίτι τους μερικούς φίλους, όπου έφαγαν και στη συνέχεια χαλάρωσαν στο σαλόνι παίζοντας, αλλά και συζητώντας.

Τόσο η Βάσω Λασκαράκη, όσο και ο Λευτέρης Σουλτάτος μοιράστηκαν με τους διαδικτυακούς τους φίλους στο Instagram διάφορες στιγμές τους.

Στις στιγμές αυτές λοιπόν, είδαμε το τεράστιο σαλόνι που έχει στο σπίτι του το ζευγάρι, το οποίο συνδέεται και με την κουζίνα που θα δεις παρακάτω. Οι τοίχοι είναι λευκοί, ο καναπές μπεζ με ένα τεράστιο σαν τραπέζι, τραπεζάκι σαλονιού, ενώ έχουν και τέλειο τζάκι.

Κάθε γωνιά του σπιτιού είναι πραγματικά εντυπωσιακή - δείτε εδώ το δωμάτιο στο οποίο έχει όλα τα ρούχα της.

Βάσω Λασκαράκη Λευτέρη Σουλτάτος σαλόνι σπιτιού

Βάσω Λασκαράκη Λευτέρη Σουλτάτος σπίτι

Όλη λευκή και ξύλινη η κουζίνα στο σπίτι της Βάσως Λασκαράκη και του Λευτέρη Σουλτάτου

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Βάσω Λασκαράκη ανέβασε μία νέα φωτογραφία μέσα από το σπίτι της με τον Λευτέρη Σουλτάτο. Αυτή τη φορά είδαμε την κουζίνα του ζευγαριού που είναι όλη λευκή και ξύλινη!

Η αγαπημένη ηθοποιός είναι εξαιρετικά ενεργή στα social media και έτσι πολλές φορές μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της με την οικογένειά της, τη μικρή Εύα και τον αγαπημένο της σύζυγο.

Μάλιστα προχθές την είδαμε να φιλοξενεί στο σπίτι της τους κουμπάρους της, Αθηνά Οικονομάκου και Φίλιππο Μιχόπουλο.

Αυτή είναι η κουζίνα της Βάσως Λασκαράκη και του Λευτέρη Σουλτάτου που είναι όλη λευκή και ξύλινη

Σε μία δημοσίευση που έκανε λοιπόν η Βάσω Λασκαράκη είδαμε την κουζίνα της η οποία είναι πολύ μοντέρνα και ευρύχωρη, προκειμένου να δημιουργεί εκεί ο σεφ.