Πυροβόλησαν στο χέρι τον Σάκη Ρουβά - Το σημάδι από την "σφαίρα"

Ωστόσο νίκησε τον αγώνα paintball με το γιο του, Αλέξανδρο!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πυροβόλησαν στο χέρι τον Σάκη Ρουβά - Το σημάδι από την

Για paintball με το γιο του πήγε ο Σάκης Ρουβά και παρόλο που νικήσανε, έφαγε μια σφαίρα στο χέρι με αποτέλεσμα να του αφήσει σημάδι ο πυροβολισμός του όπλου με το λάστιχο.

Ο τραγουδιστής με τον Αλέξανδρο, ξύπνησαν νωρίς σήμερα και με αφορμή την Κυριακή όπου είναι ελεύθερος από επαγγελματικές υποχρεώσεις, απόλαυσε την ημέρα του με το γο του.

Συγκεκριμένα, είχαν αγώνα paintball. Για αυτό και φόρεσαν τον προστατευτικό εξοπλισμό και η μάχη για τη νίκη ξεκίνησε. Ο Σάκης Ρουβάς δεν σταμάτησε να θαυμάζει τον γιο τους, στον οποίο έχει αδυναμία όπως και σε όλα τα παιδιά του τα οποία έχει αποκτήσει με την Κάτια Ζυγούλη, που όπως μάθαμε αντιμετωπίζει μερικές δύσκολες στιγμές.

Σάκης Ρουβάς με το γιο του

Εκτός εαυτού ο Σάκης Ρουβάς - Το μακροσκελές κείμενο

Εκτός εαυτού φαίνεται πως είναι τις τελευταίες μέρες ο Σάκης Ρουβάς με όλα όσα γίνονται μετά τις αιχμηρές δηλώσεις του Παύλου Πολάκη που παρουσιάζουν τον τραγουδιστή να συμπορεύεται με τη Χρυσή Αυγή. Ο Σάκης Ρουβάς απάντησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram με ένα μακροσκελές κείμενο.

Η δήλωση αυτή του Παύλου Πολάκη προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση και ο Σάκης Ρουβάς από τη μεριά του, του έστειλε εξώδικο.

Αυτό είναι το μακροσκελές κείμενο που έγραψε ο Σάκης Ρουβάς για τον Παύλο Πολάκη

Ο Παύλος Πολάκης είπε ψέματα και μάλιστα από το βήμα της Βουλής. Αναφέρθηκε στο όνομά μου, ισχυριζόμενος ότι συνέπλευσα με τη Χρυσή Αυγή. Ναι, όσο κι αν ακούγεται απίστευτο, ειπώθηκε και αυτό! Ο κ. Πολάκης διαστρέβλωσε το νόημα μία παλαιότερης δήλωσής μου, από το 2012με την οποία έλεγα ότι δεν με τρομάζει η Χρυσή Αυγή.

Ναι ποτέ δεν με τρόμαξε. «Σιγά μην κλάψω, σιγά μην φοβηθώ». Δεν με τρομάζουν ούτε οι φασίστες ούτε όσοι χρησιμοποιούν αντίστοιχες μεθόδους προσπαθώντας να σπιλώσουν συνειδήσεις, οχυρωμένοι πίσω από τη βουλευτική ασυλία.

Απέστειλα εξώδικο στον κ. Πολάκη, ζητώντας του να ανακαλέσει. Αν δεν το πράξει, σκοπεύω να ασκήσω όλα τα νόμιμα δικαιώματά μου, υπερασπιζόμενος την τιμή και την αξιοπρέπειά μου.

Σάκης Ρουβάς Παύλος Πολάκης