Η κίνηση ματ του MEGA για να "κλέψει" τους τηλεθεατές του ALPHA

Δεν θα το πιστέψετε!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Η κίνηση ματ του MEGA για να

Tο MEGA δεν διστάζει να προχωρήσει σε κινήσεις ματ ώστε να καταφέρει να συγκεντρώσει μεγαλύτερο ποσοστό τηλεθεατών. Συγκεκριμένα, σκοπεύει να "κλέψει" και να αντιγράψει ένα πολυσυζητημένο ριάλιτι του Alpha.

O λόγος για το The Bachelor, ώσπου αναμένουμε να δούμε πολύ σύντομα μια παραλλαγή του στους τηλεοπτικούς δέκτες του MEGA. Έκτακτη ανακοίνωση από το κανάλι!

Ειδικότερα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Έλα χαμογέλα», το Mega βρίσκεται σε συζητήσεις για το καθημερινό ριάλιτι “The married game”.

«Μετά το Bachelor φαίνεται πως θα δούμε άλλο ένα ριάλιτι το οποίο θα είναι μία παραλλαγή, καθώς εκεί θα πρέπει να βρούμε ποιος είναι τελικά ο bachelor. Το Mega βρίσκεται σε συζητήσεις δεν το έχει αποφασίσει απολύτως ακόμα, το διευκρινίζω αυτό. Είναι ένα καθημερινό ριάλιτι το οποίο έχει κάποια στοιχεία dating, τύπου bachelor αλλά θυμίζει και το “Κάτι ψήνεται”. Εδώ δεν έχουμε κεντρικό πρόσωπο άντρα αλλά γυναίκα, η οποία βγαίνει σε τέσσερα ρομαντικά δείπνα με τέσσερις άντρες εκ των οποίων μόνο ο ένας είναι εργένης… Οι τρεις είναι παντρεμένοι! Θα πρέπει λοιπόν σε αυτά τα dates να καταλάβει ποιος είναι ελεύθερος και να τον επιλέξει…», αποκάλυψε μεταξύ άλλων η Ναταλία Ανδρικοπούλου.

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα:

MEGA: Σημαντική ανακοίνωση που αφορά όλους τους τηλεθεατές

Μια σημαντική ανακοίνωση έβγαλε το MEGA, η οποία αφορά όλους τους τηλεθεατές. Και αυτό γιατί επιστρέφει στο Μεγάλο Κανάλι μια ψυχαγωγική εκπομπή.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου, η Μαρία Σολωμού και η Κατερίνα Ζαρίφη ή αλλιώς Roomies κάνουν πρεμιέρα στο Μεγάλο Κανάλι το Σάββατο 24 Οκτωβρίου.

Οι τρεις γυναίκες θα συγκατοικούν κάθε Σαββατοκύριακο στο Mega, από τις 16:30 έως τις 17:50 και θα παρουσιάζουν μια απογευματινή εκπομπή ψυχαγωγίας, έχοντας καλεσμένους με τους οποίους θα συζητούν για πολλά.

Να σημειώσουμε πως η εκπομπή «ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ MEGA» το αγαπημένο μουσικό ραντεβού των τηλεθεατών, αυτή την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου, υποδέχεται ένα πρόσωπο το οποίο είναι σίγουρο ότι θα φέρει το πολυπόθητο 40άρι στα νούμερα τηλεθέασης.