Δημήτρης Ουγγαρέζος: Η αποκάλυψη για την Φαίη Σκορδά και το Πρωινό - «Ο Γιώργος Λιάγκας...»

Τα είπε όλα!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Δημήτρης Ουγγαρέζος: Η αποκάλυψη για την Φαίη Σκορδά και το Πρωινό - «Ο Γιώργος Λιάγκας...»

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος παραχώρησε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στη Real life και την δημοσιογράφο Πολυξένη Καραμίχα. Ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 αναφέρθηκε στην καλή συνεργασία του με την Φαίη Σκορδά, τον ανταγωνισμό που επικρατεί παντού αλλά και την «καθαρή» πρωινή ζώνη!

Δείτε παρακάτω την συνέντευξη όπως και τον λόγο που κατέρρευσε ο Ουγγαρέζος κατά την διάρκεια της εκπομπής!

Ένας ακόμη χρόνος στο «Πρωινό». Πως είναι η καινούργια παρέα της εκπομπής;

Είναι μια πρόκληση όλο αυτό. Πρέπει, κάθε χρόνο, να «παντρεύονται» το οικείο και το σταθερό με το καινούργιο. Δεν θέλω να χρησιμοποιώ βαρύγδουπες εκφράσεις, αλλά το «Πρωινό» με τη Φαίη Σκορδά είναι τηλεοπτική συνήθεια. Όσοι συνεργαστήκαμε, όλα αυτά τα χρόνια, έχουμε βάλει το λιθαράκι μας σε αυτή τη συνήθεια: ο Γιώργος Λιάγκας, ο Θέμης Γεωργαντάς, η μαίρη Συνατσάκη, η Μαντώ Γαστεράτου, η Σάσα Σταμάτη, ο Άρης Καβατζίκης, η Λίτσα Πατέρα, ο Βασίλης Καλλίδης και πολλοί άλλοι. Κάποια στιγμή συμπλεύσαμε μαζί και δημιουργήσαμε αυτή τη συνήθεια. Αυτό, βέβαια, ενέχει μια πρόκληση. Ως ομάδα, δεν έπρεπε να επαναπαυτούμε, έπρεπε να ανανεωθούμε, κρατώντας ταυτόχρονα αυτό που αγαπούν οι τηλεθεατές μας. Κάναμε μια ωραία ανακαίνιση στο πατρικό μας. Εγώ κάνω τηλεόραση για τους τηλεθεατές και όχι για εμένα και ξέρω ότι το ίδιο ισχύει και για τη Φαίη.

Φέτος έχει πολλές επιλογές ο τηλεθεατής στη συγκεκριμένη ζώνη.

Ναι, ισχύει. Βέβαια, έχω μια πάγια τακτική όλα αυτά τα χρόνια. Δεν σχολιάζω εκπομπές και νούμερα τηλεθέασης όσο οι εκπομπές είναι στον αέρα. Θα περιοριστώ μόνο σε αυτό. Συνολικά «τρέχουν» απέναντι μας 11 εκπομπές περίπου και ο τηλεθεατής έχει το δικαίωμα να επιλέξει αυτή που τον ορίζει και αυτή που αρμόζει στο πρωινό του.

Στη συνέντευξη στον Νίκο Χατζηνικολάου, η Φαίη Σκορδά είπε ότι δεν υπάρχει «καθαρή» πρωινή ζώνη. Κατά τη γνώμη σου αυτό επηρεάζει τα αποτελέσματα;

Δεν ξέρω ποια είναι η γνώμη της Φαίης γι’ αυτό και για ποιο λόγο το είπε, αλλά εγώ πιστεύω ότι όλο αυτό έγινε από πονηριά. Όλο αυτό ξεκίνησε από την στιγμή που η στατιστική μπήκε μέσα στο πρόγραμμα. Η ποσοτική και ποιοτική ανάλυση των εκπομπών οδήγησε τους ανθρώπους της τηλεόρασης να σκέφτονται διάφορα τερτίπια για να βελτιώσουν τα ποσοστά τηλεθέασης. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τον καθηγητή μου, τον κ. Αρμενάκη, που έλεγε ότι ο ασφαλέστερος τρόπος να πεις ψέματα είναι η στατιστική. Με τη στατιστική μπορείς να δικαιολογήσεις κάτι που δεν ισχύει. Όλο αυτό δεν το λέω για κακό. Ο καθένας χρησιμοποιεί τα εργαλεία και τα όπλα του όπως μπορεί.

Βαρύ το κλίμα στο Πρωινό - Η συγκίνηση της Σκορδά και του Ουγγαρέζου

Μπορεί η σημερινή έναρξη του Πρωινού να βρήκε την Φαίη Σκορδά να σκουπίζει το κόκκινο κραγιόν από τα δόντια της αλλά η συνέχεια ήταν λίγο... βαριά. Το πρώτο θέμα που συζητήθηκε ήταν κάτι συγκεκριμένα πλάνα από το The Bachelor που συγκίνησαν αρκετά τόσο την ίδια την παρουσιάστρια όσο και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο.

Για την ακρίβεια, στον αέρα της εκπομπής του ΑΝΤ1 προβλήθηκαν πλάνα από μια εξομολόγηση που έκανε εχθές η παίκτρια του ριάλιτι του ALPHA, Μαγδαληνή, για την οικογένειά της - μπορείτε να δείτε το βίντεο εδώ. Τα λόγια αυτά άγγιξαν και την Φαίη Σκορδά αλλά και το πάνελ της...