MEGA: Μόλις "έσκασε" - Επιστρέφει γνωστό παλιό τηλεπαιχνίδι

Δεν θα πιστέψετε ποιο είναι!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
MEGA: Μόλις

Τον τελευταίο καιρό όλο και πιο συχνό γίνεται το φαινόμενα να επιστρέψουν στους τηλεοπτικούς μας δέκτες επιτυχημένα παλιά παιχνίδια. Το MEGA φαίνεται να έχει κάνει δυναμικό comeback μιας και σκοπεύει να φέρει ένα ακόμη τηλεοπτικό παιχνίδι που παρακολουθούμε παλιά!

Συγκεκριμένα, το ΜΕGΑ βρίσκεται πολύ κοντά στην παραγωγή του «Super Market», με σκοπό να το ανοίξει σύντομα για τους τηλεθεατές. Ο παρουσιαστής που είναι υποψήφιος δεν είναι άλλος παρά ο Τόνι Σφήνος!

Το δημοφιλές τηλεπαιχνίδι βασίζεται στο αμερικανικό «Super Market Sweep», που προβάλλεται επί σειρά ετών με επιτυχία σε πολλές χώρες, ενώ και στην Ελλάδα προβλήθηκε για πρώτη φορά το 1993 από τον ΑΝΤ1 με παρουσιαστή τον Μάκη Πουνέντη και στη συνέχεια με τον Μιχάλη Τσαουσόπουλο.

Ο Τόνι Σφήνος θα υποδέχεται τα ζευγάρια των παικτών, που θα πρέπει να απαντούν σωστά σε ερωτήσεις ώστε να έχουν περισσότερο χρόνο για να ψάχνουν τα προϊόντα που θα τους ζητείται να εντοπίσουν στα δεκάδες ράφια του «Super Market», ενώ το ζευγάρι που θα βρίσκεται στον τελικό θα πρέπει να βρει τα κρυμμένα χρήματα.

Τόνι Σφήνος

Το συγκεκριμένο τηλεπαιχνίδι μάλιστα ήθελε να βγάλει και ο ΑΝΤΙ ξανά, αλλά τελικά το ΜΕGΑ κατάφερε να αποκτηθεί τα δικαιώματα του. Δείτε εδώ την έκτακτη ανακοίνωση από το κανάλι!

Έτσι, αν όλα εξελιχθούν ομαλά, σύντομα ο Τόνι Σφήνος θα υποδεχτεί παίκτες και τηλεθεατές στο «Super Marker», με σκοπό να ανεβάζει κάθε Σαββατοκύριακο τις πτήσεις του σταθμού στους πίνακες τηλεθέασης αλλά και το κέφι του τηλεοπτικού κοινού.

Η κίνηση ματ του MEGA για να "κλέψει" τους τηλεθεατές του ALPHA

Tο MEGA δεν διστάζει να προχωρήσει σε κινήσεις ματ ώστε να καταφέρει να συγκεντρώσει μεγαλύτερο ποσοστό τηλεθεατών. Συγκεκριμένα, σκοπεύει να "κλέψει" και να αντιγράψει ένα πολυσυζητημένο ριάλιτι του Alpha.

O λόγος για το The Bachelor, ώσπου αναμένουμε να δούμε πολύ σύντομα μια παραλλαγή του στους τηλεοπτικούς δέκτες του MEGA. Έκτακτη ανακοίνωση από το κανάλι!

Ειδικότερα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Έλα χαμογέλα», το Mega βρίσκεται σε συζητήσεις για το καθημερινό ριάλιτι “The married game”.

«Μετά το Bachelor φαίνεται πως θα δούμε άλλο ένα ριάλιτι το οποίο θα είναι μία παραλλαγή, καθώς εκεί θα πρέπει να βρούμε ποιος είναι τελικά ο bachelor. Το Mega βρίσκεται σε συζητήσεις δεν το έχει αποφασίσει απολύτως ακόμα, το διευκρινίζω αυτό. Είναι ένα καθημερινό ριάλιτι το οποίο έχει κάποια στοιχεία dating, τύπου bachelor αλλά θυμίζει και το “Κάτι ψήνεται”. Εδώ δεν έχουμε κεντρικό πρόσωπο άντρα αλλά γυναίκα, η οποία βγαίνει σε τέσσερα ρομαντικά δείπνα με τέσσερις άντρες εκ των οποίων μόνο ο ένας είναι εργένης… Οι τρεις είναι παντρεμένοι! Θα πρέπει λοιπόν σε αυτά τα dates να καταλάβει ποιος είναι ελεύθερος και να τον επιλέξει…», αποκάλυψε μεταξύ άλλων η Ναταλία Ανδρικοπούλου.

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα:

TAGS