Κωνσταντίνα Κομματά - Γιώργος Σαμαράς: Η μετακόμιση σε νέο σπίτι λίγο πριν τον γάμο!

Όλες οι λεπτομέρειες!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Κωνσταντίνα Κομματά - Γιώργος Σαμαράς: Η μετακόμιση σε νέο σπίτι λίγο πριν τον γάμο!

Πιο ευτυχισμένοι από ποτέ είναι η Κωνσταντίνα Κομματά και ο Γιώργος Σαμαράς, καθώς μετά από 6 χρόνια σχέσης και έχοντας βάλει γερά θεμέλια στο δεσμό τους, το ζευγάρι βρήκε πρόσφατα το σπίτι των ονείρων του και είναι πλέον έτοιμο για το επόμενο βήμα, το οποίο θα είναι η επισημοποίηση της σχέσης τους με το γάμο τους.

Η όμορφη ηθοποιός και ο διεθνούς φήμης ποδοσφαιριστής, ερωτευμένοι και αγαπημένοι, σχεδιάζουν το κοινό τους μέλλον, ενώ πρόσφατα μετακόμισαν σε ένα μεγάλο και ωραίο σπίτι στη Γλυφάδα, απολαμβάνοντας τη θαλπωρή. Το ερωτευμένο ζευγάρι ζει την απόλυτη ευτυχία και μοιράζεται όμορφες στιγμές στο νέο του σπίτι, στο οποίο η Κωνσταντίνα Κομματά επιμελήθηκε με ιδιαίτερη φροντίδα τη διακόσμηση των εσωτερικών του χώρων.

Οι δυο τους αισθάνονται πλέον, έτοιμοι να προχωρήσουν στο επόμενο βήμα της σχέση τους. Μια σχέση η οποία γεννήθηκε πριν από 6 χρόνια, με ταξίδια στο εξωτερικό λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων του ποδοσφαιριστή. Η όμορφη ηθοποιός βρισκόταν στο πλευρό του να στηρίζει τον αγαπημένο της και τώρα νιώθει πιο έτοιμη, από ποτέ κάνοντας από κοινού, σχέδια για το γάμο τους. Δείτε για πρώτη φορά την κούκλα αδερφή της Κωνσταντίνας Κομματά.

Κωνσταντίνα Κομματά

Το ενδεχόμενο για ένα παιδί είναι στα πλάνα του όμορφου ζευγαριού, το οποίο, μάλιστα, σύμφωνα με φίλους και γνωστούς, δείχνει πολύ ταιριαστό και αγαπημένο, έτοιμο να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο, κάνοντας το επόμενο βήμα, με το γάμο του το επόμενο καλοκαίρι!

Κωνσταντίνα Κομματά - Γιώργος Σαμαράς: Ανέβαλλαν το γάμο τους - Τι συνέβη;

ο γάμο τους ανέβαλλαν η Κωνσταντίνα Κομματά και ο Γιώργος Σαμαράς για το νέο έτος. Τι συνέβη και πήρε αυτή την απόφαση το ζευγάρι;

Η ηθοποιός και ο ποδοσφαιριστής ζουν έναν όμορφο έρωτα, ο οποίος φαίνεται πως ήταν κεραυνοβόλος. Ο Γιώργος Σαμαράς αποφάσισε να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του στο Παρίσι και συγκεκριμένα στον Πύργο του Άιφελ.

Η Κωνσταντινα Κομμάτα και ο Γιώργος Σαμαράς που είναι μαζί 3,5 χρόνια αποφάσισαν να αναβάλλουν το γάμο τους και να τον μεταφέρουν για το καλοκαίρι του 2021 προκειμένου να γίνουν όλα όπως τα σχεδιάζουν και χωρίς κανένα άγχος, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Αυτή τη περίοδο η ηθοποιός και ο πρώην ποδοσφαιριστής ετοιμάζονται να μετακομίσουν σε ένα μεγαλύτερο σπίτι στη Γλυφάδα.

Να σημειώσουμε πως η Κωνσταντίνα αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram πως ο καλός της της έκανε πρόταση γάμου κατά την παραμονή τους στην γαλλική πρωτεύουσα.

Η ηθοποιός δημοσίευσε μια τρυφερή φωτογραφία, όπου αυτή και ο Γιώργος Σαμαράς είναι αγκαλιά και κοιτιούνται στα μάτια μπροστά από τον Πύργο του Άιφελ.

Στη λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε: « Χιλιάδες φορές, ναι!» και κάπως έτσι φαίνεται ότι κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους, έγινε και η πρόταση γάμου.

Δείτε την σχετική δημοσίευση: