Βίκυ Κάβουρα για J2US: Απαντά στην δήλωση του Νίκου Κοκλώνη - "Δεν έφυγα μόνη μου, βιοπορίζομαι από αυτή τη δουλειά"

Άτυπη κόντρα ανάμεσα τους

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Βίκυ Κάβουρα για J2US: Απαντά στην δήλωση του Νίκου Κοκλώνη -

Λίγες ώρες μετά την πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου του «Just the 2 of us», η Βίκυ Κάβουρα μίλησε στην εφημερίδα «On time» και τη Σάσα Σταμάτη. Η ηθοποιός μίλησε για την αποχώρησή της από το μουσικό show στο οποίο την αντικατέστησε η Λάουρα Καραΐσκου και απάντησε στις δηλώσεις που είχε κάνει ο Νίκος Κοκλώνης.

«Δεν έφυγα ποτέ μόνη μου από το show. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου καλή επιτυχία. Δεν το παρακολούθησα το show, γιατί είχα πάει στο χωριό μου, στη Σπάρτη», ανέφερε αρχικά η Βίκυ Κάβουρα.

Σε σχέση με τα λεγόμενα του Νίκου Κοκλώνη ότι έκανε ραντεβού με κάποιο άλλο κανάλι, η Βίκυ Κάβουρα ξεκαθάρισε: «Εγώ είμαι στο χώρο εννέα χρόνια.

Πάντα σέβομαι και εκτιμώ τους ανθρώπους που μου έχουν δώσει δουλειά. Από μεριά μου, βέβαια, και εγώ είμαι πάντα συνεπής σε ό,τι αναλαμβάνω, στηρίζω μέχρι τέλους και δεν εγκαταλείπω ποτέ. Δεν έχω κάτι επαγγελματικό αυτή τη στιγμή. Είμαι ανοιχτή σε προτάσεις τόσο για το θέατρο όσο και για την τηλεόραση, διότι βιοπορίζομαι αποκλειστικά και μόνο από τη δουλειά μου». Δείτε την αντικαταστάτρια της!

Θυμίζουμε πως ο Νίκος Κοκλώνης είχε δηλώσει στην εκπομπή «Ευτυχείτε» ότι τη Βίκυ Κάβουρα δεν την έβγαλε κάποιος από το show, αλλά έφυγε μόνη της, όταν της είπε πως φέτος το «Just the 2 of Us» αλλάζει και θα χρειαστεί να κάνει κάτι διαφορετικό. Η Βίκυ Κάβουρα θεώρησε ότι αυτό ήταν υποβάθμιση ενώ ο Νίκος Κοκλώνης πίστευε πως πρόκειται για αναβάθμιση.

Νίκος Κοκλώνης: Η αποκάλυψη του για την Βίκυ Κάβουρα - "Βικάκι μου αυτό είναι..."

Ο Νίκος Κοκλώνης και η Βίκυ Κάβουρα ήταν τα τελευταία χρόνια φίλοι και συνεργάτες σε αρκετά τηλεοπτικά projects. Ξαφνικά, όμως, η συνεργασία αυτή διακόπηκε και στον νέο κύκλο του J2US δεν θα δούμε την ηθοποιό.

Καλεσμένος στην εκπομπή Ευτυχείτε, ο Νίκος Κοκλώνης αποκάλυψε πως ακριβώς τελείωσε η συνεργασία του με τη Βίκυ Κάβουρα.

«Εγώ τη Βίκυ Κάβουρα την είχα πάντα μαζί μου, από το πρώτο show που έκανα. Δεν την έβγαλε κάποιος από το show. Ήρθε στο γραφείο, της είπα επειδή αλλάζει το J2US θεωρώ πως πρέπει να κάνεις κάτι διαφορετικό, θα φαίνεσαι πολύ περισσότερο στο show -τώρα θα το κάνει κάποιος άλλος, δεν σας λέω ποιος- και ξαφνικά μου λέει «θεωρώ πως αυτό είναι υποβάθμιση για μένα». Της λέω «Βικάκι μου είναι αναβάθμιση». «Όχι, δεν θέλω», μου λέει και μετά μαθαίνω ότι έκανε ένα ραντεβού σε ένα άλλο κανάλι για μια μεσημεριανή ζώνη.

Με πείραξε που δεν μου το είπε ενώ ήμασταν μαζί σε όλα. Να είναι καλά, την αγαπώ πάρα πολύ», ανέφερε ο Νίκος Κοκλώνης.