The Bachelor: Στον τόπο καταγωγής του Βασιλάκου γυρίζεται ο ημιτελικός!

Όλες οι λεπτομέρειες!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
The Bachelor: Στον τόπο καταγωγής του Βασιλάκου γυρίζεται ο ημιτελικός!

Στην τελική του ευθεία έχει μπει το «The Bachelor» και σήμερα ξεκίνησαν τα γυρίσματα του ημιτελικού. Το πρωί της Δευτέρας, οι τρεις φιναλίστ κατέφθασαν στο ξενοδοχείο της Βραυρώνας για τα τελικά γυρίσματα.

Όπως αποκάλυψε η Έλενα Πολυκάρπου στο «Ευτυχείτε», η διαδικασία πρόκειται να κρατήσει τέσσερις ημέρες για να αναδειχθούν ποια δύο κορίτσια θα πάρουν το «εισιτήριο» του τελικού.

Στον ημιτελικό θα δούμε τρία κορίτσια. Ο λόγος για την Αντζελίνα, τη Βίβιαν και τη Νικόλ, οι οποίες θα διεκδικήσουν την καρδιά του Παναγιώτη Βασιλάκου.

Στον τελικό θα φτάσουν δύο κορίτσια, τα οποία θα ταξιδέψουν στη Μάνη για τον τελικό. Για όσους δε γνωρίζουν, η Μάνη είναι η ιδιαίτερη πατρίδα του Παναγιώτη Βασιλάκου. Δείτε ωστόσο ποιες είναι οι 2 φιναλίστ του The Bachelor.

The Bachelor: Ατάκα "φωτιά" της Μπάση για την ηλικία της - «Έχει γίνει χαμός και δεν με ρωτάτε...»

Μια ατάκα "φωτιά" πέταξε η Έλενα Μπάση που γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από το The Bachelor, για τον χαμό που έχει δημιουργηθεί για την ηλικία της.

Η τραγουδίστρια, δηλώνει πως είναι 38 χρονών, ωστόσο στα social media την αμφισβητούν με τα σχόλια τρόλ να κάνουν το γύρο του διαδικτύου.

Σήμερα, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής του Πρωινού και δήλωσε «Αυτό που θέλω να σας πω εγώ, γιατί έχει γίνει ένας χαμός με την ηλικία μου και δεν με ρωτάτε, θα αρπάξω την ευκαιρία -μόνο αυτό θα πω και θα φύγω- θέλω να αυτοπροταθώ ως πρέσβειρα της UNESCO για τα αρχαία μνημεία της παγκόσμιας κληρονομιάς μας, αυτό, τίποτα άλλο».