Αδιανόητο - Ήταν στο Survivor 1 και τώρα θα μπει στο My Style Rocks

Επίσημη ανακοίνωση από τον ΣΚΑΙ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αδιανόητο - Ήταν στο Survivor 1 και τώρα θα μπει στο My Style Rocks

Μετά την τελευταία αποχώρηση στο My Style Rocks - δείτε εδώ ποια έφυγε - ο ΣΚΑΙ με επίσημη ανακοίνωση πριν από λίγη ώρα δημοσιοποίησε πως στο παιχνίδι σήμερα θα μπει μια κοπέλα που είχε απασχολήσει πολύ με την συμμετοχή της στο Survivor 1!

Νέα διαγωνιζόμενη στο My Style Rocks πρώην παίκτρια του Survivor 1

Ελισάβετ Αϊνατζόγλου, 26 χρονών, Αθήνα

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Σπούδασε Δημοσιογραφία και Οικονομικές επιστήμες και αυτή την περίοδο κάνει την εξειδίκευσή της στο Μάρκετινγκ. Είναι commercial model και αρθρογράφος σε στήλη μόδας και ομορφιάς σε γνωστό site. Αγαπάει τη μόδα και ασχολείται με τον χώρο από μικρή ηλικία, αφού από παιδί πήγαινε σε castings για διαφημιστικά, ενώ μεγαλώνοντας έχει συμμετάσχει σε αρκετά βίντεο κλιπ γνωστών Ελλήνων καλλιτεχνών.

Στον ελεύθερο χρόνο της ασχολείται με τον στίβο, τη γυμναστική και την ιππασία και για τον λόγο αυτό είχε πάρει μέρος στο Survivor.

Δήλωσε συμμετοχή στο My Style Rocks για να δείξει στον κόσμο, την κριτική επιτροπή αλλά και τις συμπαίκτριές της το ξεχωριστό στιλ και τη μοναδική προσωπικότητά που διαθέτει. Της αρέσει να πειραματίζεται και να δοκιμάζει συνεχώς πολλά και διαφορετικά outfits. Στην καθημερινότητά της ντύνεται casual. Φαντάζεται τον εαυτό της στον τελικό και πιστεύει πως θα είναι η νικήτρια του My Style Rocks γιατί όπως δηλώνει χαρακτηριστικά ήρθε στον διαγωνισμό για να κερδίσει και θα κάνει τα πάντα για να το καταφέρει.

«My style Rocks»

Καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 17:05

& κάθε Κυριακή στις 15:05 το λαμπερό Gala.

Ελισάβετ Αϊνατζιόγλου Στο My Style Rocks από το Survivor

Δεν έχουν τέλος οι αποχωρήσεις από το My style rocks - Η ανακοίνωση της Στικούδη

Όπως φαίνεται, οι αποχωρήσεις από το show μόδας, My style rocks, δεν έχουν τέλος, καθώς ακόμη μια παίκτρια, πήρε την απόφαση να φύγει και την ανακοίνωση έκανε σήμερα 12/10 η Κατερίνα Στικούδη.

Μετά το gala της Κυριακής όπου μια παίκτρια είδε την πόρτα του show να κλείνει, αφού συγκέντρωσε την χαμηλότερη βαθμολογία, είχαμε ακόμη μια απώλεια.

Η κοπέλα που πήρε την απόφαση για δικούς της λόγους να φύγει είναι η Μαρία Ίλτσεβιτς.

My style rocks Μαρία Ίλτσεβιτς