Παναγιώταρου - Γιαννόπουλος: Βρέθηκαν στο ίδιο μαγαζί και δεν αντάλλαξαν κουβέντα

Με νέα συνοδό ο Αριστομένης Γιαννόπουλος

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Παναγιώταρου - Γιαννόπουλος: Βρέθηκαν στο ίδιο μαγαζί και δεν αντάλλαξαν κουβέντα

Οριστικός μοιάζει να είναι ο χωρισμός της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου με τον πλαστικό χειρουργό Αριστομένη Γιαννόπουλο καθώς το πρώνη ζευγάρι βρέθηκε σε ίδιο μαγαζί αλλά δεν αντάλλαξαν κουβέντα.

Το πρώην ζευγάρι, ύστερα από δύο χρόνια γάμου δεν μένει πια μαζί, με την Αλεξάνδρα να έχει μετακομίσει σε ένα πολυτελές διαμέρισμα με θέα την Ακρόπολη.

Τώρα, οι δυο τους συναντήθηκαν σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί της Θεσσαλονίκη, όπου η Παναγιώταρου έδωσε το «παρών» με φίλες της, ενώ ο πλαστικός με… νέα συvοδό η οποία θυμίζει πολύ την Αλεξάνδρα στο μελαχρινό της.

Μάλιστα, η συvοδός του, η οποία ακούει στο όνομα Κατερίνα, δεν σταματούσε να ανεβάζει stories στο Instagram. Δες το υπερπολυτελέστατο καινούργιο της σπίτι!

Παναγιώταρου
Αριστομένης Γιαννόπουλος

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Νέα δήλωση για τον χωρισμό της - "Πατήσαμε pause στον γάμο μας"

Ένα από τα πιο πολυσυζητημένα και φλογερά θέματα της showbiz αυτήν την περίοδο είναι ο χωρισμός της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου με τον πλαστικό χειρουργό Αριστομένη Γιαννόπουλο. Οι δηλώσεις δεν σταματούν με την πιο πρόσφατη να αναφέρεται στο διάλειμμα που κάνουν στη σχέση τους και όχι τον οριστικό χωρισμό τους.

Το ζευγάρι μετά από δύο χρόνια γάμου αποφάσισε να βάλει τέλος στη σχέση τους χωρίς βέβαια να μην είναι τίποτα σίγουρο.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μίλησε στην κάμερα του "Happy Day" και ανέφερε χαρακτηριστικά: «Πατήσαμε pause στον γάμο μας. Ή θα επανασυνδεθούμε ή θα χωρίσουμε…»! Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου τόνισε: «Με τον Αριστομένη μιλάμε ώστε ό,τι λέμε προς τα έξω να μην εκθέτει ο ένας τον άλλον…Δεν ισχύουν όσα λέγονται. Δεν τσακωθήκαμε! Είναι ψέμα!»!

Και τέλος υπογράμμισε: «Είναι κάτι προσωπικό, είναι κάτι δικό μας… Ο χρόνος θα δείξει… Δεν έχουμε ξεστομίσει τη λέξη χωρισμός!

Πράγματι, ο χρόνος θα δείξει!