Το αυστηρό σχόλιο της Έφης Σαρρή για το J2US - «Δε θέλω να με κρίνει κανείς»

Ξεκάθαρη η τραγουδίστρια

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Το αυστηρό σχόλιο της Έφης Σαρρή για το J2US - «Δε θέλω να με κρίνει κανείς»

Λίγες μέρες μετά την πρεμιέρα του J2US, η Έφη Σαρρή μίλησε στο Happy Day και έκανε ένα αρκετά αυστηρό σχόλιο για τους κριτές και για τα αρνητικά σχόλια που δέχεται, ξεκαθαρίζοντας πως δεν δέχεται κριτική ούτε από τη Δέσποινα Βανδή ούτε από κανέναν άλλο.

Μετά το "θρίλερ" που δημιουργήθηκε με τον προσωρινό αντικαταστάτη της Πηγής Δεβετζή, η Έφη Σαρρή βρέθηκε στη σκηνή του J2US μαζί με τον Τρύφωνα Σαμαρα.

«Δεν με επέπληξε κανείς για ανάρμοστη συμπεριφορά. Δεν έγινε τίποτα απολύτως. Με διακρίνει η διαχυτικότητα», είπε αρχικά η τραγουδίστρια.

Όσο για τα σχόλια ότι δεν την θέλουν οι άλλοι παίκτες ανέφερε: «Καλό είναι όταν κάποιος κάνει τέτοιες δηλώσεις να το υποστηρίζει με κάποιον τρόπο, γιατί ο καθένας μπορεί να πει ό,τι θέλει; Τον πιστεύουμε; Θέλετε να ρωτήσετε τους παίκτες;».

Έφη Σαρρή Δέσποινα Βανδή

Για το αν υπάρχει «κόντρα» με τη Δέσποινα Βανδή, η Έφη Σαρρή είπε ότι δεν θα ήθελε να κριθεί από κανέναν -όχι ειδικά από τη Δέσποινα Βανδή- διότι είναι δασκάλα.

«Μου άρεσε πάρα πολύ που μου είπε η Βανδή ότι βρέθηκε κάτι πιο δυνατό από τον Τρύφωνα. Με βρήκε εξ απίνης, δεν φανταζόμουν ότι θα είχε μια τόσο ωραία απάντηση για μένα», είπε χαρακτηριστικά. Δείτε εδώ πώς τα πήγε σε νούμερα τηλεθέασης η πρεμιέρα του J2US.

J2US: Έξαλλη η Έφη Σαρρή - "Μην τολμήσει κανείς να με κρίνει"

Στον Αρτ και τη Φωλιά των Κου Κου μίλησε η Έφη Σαρρή, για το J2US. Η γνωστή τραγουδίστρια προειδοποίησε τους τέσσερις κριτές να μην τολμήσει κανείς να την κρίνει.

«Είπα το “ναι” στο J2US γιατί ήθελα να περάσω καλά, να κάνουμε λίγη πλάκα, να γελάσουμε. Τα χρήματα δεν μετράνε. Δεν κοιτάζω να κάνω περιουσίες για να τα αφήσω στα εγγόνια μου γιατί δεν έχω», είπε αρχικά η Έφη Σαρρή για τη συμμετοχή της στο J2US.

Δεν θα κρίνει εμένα η Δέσποινα Βανδή, θα κρίνει τον συμπαίκτη μου. Ας μην τολμήσει κανείς να με κρίνει εμένα γιατί θα κάνει κακό στον εαυτό του. Εγώ δεν κρίνομαι, εγώ είμαι κόουτς. Εννοείται ότι θα εκφράσω τη γνώμη μου πάνω στη σκηνή», είπε χαρακτηριστικά η Έφη Σαρρή.

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω