Τροχαίο για τη Ραχήλ Μακρή - Το πρώτο σχόλιο

Πώς είναι;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Τροχαίο για τη Ραχήλ Μακρή - Το πρώτο σχόλιο

Η Ραχήλ Μακρή έκανε ένα νέο ξεκίνημα πριν από μερικές μέρες καθώς βρέθηκε στο J2US ωστόσο η γνωστή πολιτικός αποκάλυψε πως είχε ένα τροχαίο ατύχημα με το αυτοκίνητό της και μάλιστα θέλησε να κάνει το πρώτο της σχόλιο μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram.

Η ίδια θέλησε να καθησυχάσει τους διαδικτυακούς της φίλους και να εξηγήσει πως είναι μία χαρά και πως δεν έχει τραυματιστεί.

«Ευχαριστώ τους φίλους μου για το ενδιαφέρον τους μετά το τροχαίο. Δεν έχω σπάσει τίποτα . Δόξα τον Ιησού Χριστό είμαι καλά. Συνεχίζω κανονικά», έγραψε η ίδια θέλοντας έτσι να ευχαριστήσει τους δικούς της ανθρώπους και φίλους για την ανησυχία που προκάλεσε το περιστατικό.

Ραχήλ Μακρή τροχαίο ατύχημα

Ραχήλ Μακρή: Η αφοπλιστική απάντηση της στα δημοσιεύματα για το J2US

Ανακοίνωση-απάντηση σε διάφορα δημοσιεύματα που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, σχετικά με τη συμμετοχή της στο «Just The 2 of Us» και παλιότερες αναρτήσεις της για τον Ιβάν Σαββίδη και τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ, εξέδωσε η Ραχήλ Μακρή.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook έκανε την εξής ανάρτηση.

Αναλυτικά η ανάρτηση της Ραχήλ Μακρή

ΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ "Just The 2 Of Us" Ξέσπασε και η πρώτη κόντρα στο Just The Two of us.

Mε αφορμή την συμμετοχή μου στην εκπομπή "Just The 2 Of Us" του Τηλεοπτικού Καναλιού OPEN και αμέσως μετά την πρεμιέρα της εκπομπής, επανήλθε στην δημοσιότητα και φιλοξενήθηκε από διάφορα site ένα συκοφαντικό και άκρως ψευδές δημοσίευμα.

Ειδικότερα σε διάφορα sites φιλοξενείται με ημερομηνία 18-10-2020 άρθρο με τίτλο : " Σάλος με τις ύβρεις της Ραχήλ Μακρή κατά Σαββίδη- οπαδών ΠΑΟΚ και με τη συμμετοχή της στο Open".

Τον Απρίλιο του έτους 2018 είχε δημοσιευτεί σε διαδικτυακό site άρθρο με τίτλο " Επίθεση Ραχήλ σε Σαββίδη και φίλους του ΠΑΟΚ" στο οποίο ο συντάκτης του, ισχυριζόταν ότι, εγώ προέβην σε προσβλητικούς για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ χαρακτηρισμούς, πράγμα το οποίο ουδέποτε συνέβη. Για τον λόγο αυτό δημοσιεύσα στις 13-4-2018 δια μέσου της πληρεξούσιας δικηγόρου μου, διευκρινιστική δήλωση με την οποία ζήτησα την απόσυρση του ψευδούς στο περιεχόμενο του δημοσιεύματος.

Σήμερα, επανέρχεται στην δημοσιότητα το ίδιο συκοφαντικό δημοσίευμα και μάλιστα με τρόπο ώστε να αφήνεται να εννοηθεί ότι τα διαλαμβανόμενα σε αυτό έγιναν σήμερα και κατά την οποία παρουσιάζεται δημοσίευση (post) η οποία ουδέποτε συντάχθηκε από εμένα. Ουδέποτε έχω αναφερθεί δημόσια στον Πρόεδρο του ΠΑΟΚ ή στους φιλάθλους του με προσβλητικούς χαρακτηρισμούς.

Ο στόχος μιας τέτοιας ενέργειας αδιαμφισβήτητα έχει σκοπό να δημιουργήσει πρόβλημα στην συνεργασία μου με την παραγωγή της εκπομπής και την ιδιοκτησία του τηλεοπτικού καναλιού και προφανώς εξυπηρετεί σκοπιμότητες που έχουν ως στόχο αποκλειστικά την προσβολή της δικής μου προσωπικότητας, και είναι συνηθισμένες για εμένα όλα αυτά τα έτη δημόσιας έκθεσης μου.

Ωστόσο, η συμμετοχή μου στην εν λόγω εκπομπή συνιστά μια ευκαιρία να βοηθήσω έμπρακτα στο φιλανθρωπικό σκοπό που εξυπηρετεί, οι σχέσεις μου δε με τον σταθμό και τους συντελεστές της εκπομπής διαπνέονται από αισθήματα σεβασμού και κοινής συνεργασίας και επομένως η αναπαραγωγή ψευδών και παραποιημένων δημοσιευμάτων έχει ως μοναδικό σκοπό την δημιουργία εντυπώσεων και προστριβών στην συνεργασία μου, τα αποκρούω δε ως παντελώς ψευδή και ανυπόστατα, ζητώντας εκ νέου την απόσυρση τους και δηλώνοντας κατηγορηματικά ότι, σε αντίθετη περίπτωση θα ασκήσω άπαντα τα νόμιμα δικαιώματα μου για την προστασία της τιμής και της υπόληψης μου.

Με τιμή,ραχηλ μακρη