Από το OPEN στον ALPHA ο Αλέξης Γεωργούλης

Έγινε γνωστό...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Από το OPEN στον ALPHA ο Αλέξης Γεωργούλης

Στον ALPHA θα πάει ο Αλέξης Γεωργούλης, ο παρουσιαστής του τηλεπαιχνιδιού «Joker», που προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του OPEN.

Η ανακοίνωση για τον Αλέξη Γεωργούλη που από το OPEN θα πάει στον ALPHA

Αυτή την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου, στην εκπομπή Τάκης Χατζής DIRECT, ο Αλέξης Γεωργούλης.

Αλέξης Γεωργούλης Direct alpha καλεσμένος

Ο Αλέξης Γεωργούλης αφήνει για λίγο τα έδρανα της ευρωβουλής, μιλάει στον Τάκη Χατζή για τη σχέση του με το άλλο φύλο, τον Αλέξη Τσίπρα, και αποκαλύπτει ποιος είναι ο μισθός του ευρωβουλευτή.

Ακόμη απαντάει στο ερώτημα γιατί δέχτηκε να κάνει και άλλη δουλειά, και αν πιστεύει… στο μάτι. Δείτε εδώ την συμπαρουσιάστρια που θα έχει ο Γεωργούλης!

Αλέξης Γεωργούλης: Όλη η αλήθεια για το κόψιμο της εκπομπή του στο OPEN

Μέσα από ζωντανή σύνδεση εμφανίστηκε ο Νίκος Κοκλώνης σήμερα το πρωί στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, «Καλύτερα δε γίνεται». Ο παρουσιαστής του J2US ρωτήθηκε, μεταξύ των άλλων, για το τηλεοπτικό μέλλον του τηλεπαιχνιδιού «Joker» με τον Αλέξη Γεωργούλη.

Ο Νίκος Κοκλώνης σημείωσε στον αέρα της εκπομπής πως «το Τζόκερ ξεκίνησε με την λογική ότι θα είναι ένα παιχνίδι απογευματινό το οποίο θα δίνει lead in στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN. Αυτό μετά άλλαξε και πήγε μεσημέρι. Από τη Δευτέρα ξαναλλάζουν όλα. Δηλαδή θα πάει στις 2 η μόδα, το Style Me Up, θα ακολουθεί το Τζόκερ και μετά το Booth +».

«Το Τζόκερ θα αλλάξει. Από την Δευτέρα θα έχουμε μπάντα, θα έχουμε τους Άνω Κάτω μαζί μας. Μαζί με τον Αλέξη Γεωργούλη θα είναι και η Σοφία Βογιατζάκη για να είναι το ταίρι του πλέον! Έφτασε η ώρα να γίνει ταίρι με τον Αλέξη» πρόσθεσε, επίσης, ο Νίκος Κοκλώνης για το τηλεπαιχνίδι με παρουσιαστή τον Αλέξη Γεωργούλη. «Η αλήθεια είναι ότι το φορμάτ έχει κάποιους περιορισμούς. Παρ’ όλα αυτά ότι γίνεται για να αναβαθμίσει το περιεχόμενο και να μπορέσουμε να το ταιριάξουμε με τη συγκεκριμένη ζώνη, που δεν έχει καμία σχέση με την απογευματινή».

«Δεν είναι πολύ νωρίς για να κοβόταν;» απάντησε ο Νίκος Κοκλώνης σε σχετική ερώτηση του δημοσιογράφου Κώστα Τσουρού. «Δηλαδή ακόμα και να είχε κάποιος την πρόθεση να το κόψουμε, είτε το κανάλι είτε εγώ, θα έπρεπε να του δώσουμε λίγο χρόνο. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Εγώ, αν ρωτάτε τη γνώμη μου, δεν πολυπιστεύω στα τηλεπαιχνίδια. Απλά το συγκεκριμένο φορμάτ δεν έχει και πολλά περιθώρια βελτίωσης. Εμείς κάναμε την προσπάθεια μας και νομίζω ότι θα είναι ένα τελείως διαφορετικό Τζόκερ. Το αποτέλεσμα, τώρα, θα το δούμε μαζί» συμπλήρωσε.