Ίριδα Παπουτσή: Αυτός είναι ο κριτής που ευχαρίστησε παραπάνω μετά την αποχώρηση της από το GNTM 3

O λόγος για..

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Ίριδα Παπουτσή: Αυτός είναι ο κριτής που ευχαρίστησε παραπάνω μετά την αποχώρηση της από το GNTM 3

Μετά το πολυσυζητημένο makeover, η νέα μέρα βρήκε και τους 16 διαγωνιζόμενους του GNTM 3 απόλυτα ανανεωμένους. Ωστόσο η Ίριδα ήταν αυτή που αποχώρισε και έκανε μια ανάρτηση για να ευχαριστήσει τους κριτές.

Στη δοκιμασία αποχώρησης, που ακολουθούσε, τα επίδοξα μοντέλα του GNTM φωτογραφήθηκαν σε ένα κινηματογραφικό πλατό για καμπάνια οπτικών και ρολογιών. Ως συνεπιβάτες σε αυτοκίνητα vintage αισθητικής, κλήθηκαν να συνεργαστούν ανά ζευγάρια και να αποδώσουν διαφορετικά συναισθήματα στον φακό του Γιώργου Καλφαμανώλη.

Στο τέλος της ημέρας ωστόσο, ένας ή μία διαγωνιζόμενη έπρεπε να αποχωρήσει. Τελικά οι κριτές αποφάσισαν πως από το GNTM πρέπει να φύγει η Ίριδα Παπουτσή.

Η 25χρονη, λίγα λεπτά μετά την τηλεοπτική της αποχώρηση από το ριάλιτι μόδας, έστειλε το δικό της μήνυμα, μέσω Instagram.

H Ίριδα ευχαρίστησε την παραγωγή, τους συμπαίκτες και τους κριτές του GNTM 3 δίνοντας έμφαση στον κύριο Μπράτη χωρίς ωστόσο να εξηγεί το γιατί ενώ είπε πως η εμπειρία της ήταν συναρπαστική, αλλά τελείωσε άδοξα και με ένα σπασμένο χέρι. Δείτε την στιγμή της αποχώρησης της και τα σχόλια των κριτών.

Ίριδα Παπουτσή

GNTM 3: Η αποκάλυψη της Ίριδας για το πρόβλημα υγείας της

Στο σημερινό επεισόδιο του GNTM 3, ο Δημήτρης Σκουλός παρατήρησε το χέρι της Ίριδας και εκείνη από τη μεριά της, θέλησε να του εξηγήσει τι πρόβλημα αντιμετωπίζει τις τελευταίες μέρες και πώς ακριβώς το έπαθε, ενώ αποκάλυψε και τι τη συμβούλεψε ο γιατρός να κάνει.

Στα τελευταία επεισόδια έχουμε δει την Ίριδα να κυκλοφορεί με δεμένο χέρι. Σήμερα, ο Δημήτρης Σκουλός βρέθηκε στο σπίτι του GNTM 3 προκειμένου να τραβήξει μερικές polaroids τους διαγωνιζόμενους.

Η Ίριδα του εξήγησε πως χτύπησε ενώ έκανε προπόνηση στον κήπο και χρειάζεται να το ξεκουράσει για μερικές μέρες.