GNTM 3: Ο Σήφης σε παιδική ηλικία έπαιζε βιολί σε κρητικά γλέντια - Φωτογραφίες

Δεν το περιμέναμε!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
GNTM 3: Ο Σήφης σε παιδική ηλικία έπαιζε βιολί σε κρητικά γλέντια - Φωτογραφίες

Στο φετινό GNTM 3 έχουν ξεχωρίσει πολλοί παίκτες ένας απο αυτούς είναι και ο Σήφης ο οποίος είναι από την Κρήτη. Μάλιστα μέσα από το Happy Day και τον Alpha ήρθε στην επιφάνεια στιγμιότυπο από την παιδική του ηλικία να παίζει βιολί σε κρητικά γλέντια.

Ο 20χρονος Σήφης Φαραντάκης ήρθε από τα Χανιά της Κρήτης στο GNTM 3 για να διεκδικήσει μια θέση στον χώρο της μόδας και του modelling. Αν και ο ίδιος δεν πίστευε ότι μπορούσε να μπει στο σπίτι του reality μόδας, ο στόχος του πλέον είναι να καταφέρει να φτάσει στη δεκάδα και από εκεί βήμα – βήμα, να βρεθεί στον τελικό.

Μερικά χρόνια πριν, όμως, όταν ήταν ακόμη παιδί και δεν ήξερε με τι θέλει να ασχοληθεί, ο νεαρός Σήφης έπαιζε βιολί σε κρητικά γλέντια! Η εκπομπή Happy Day πρόβαλε το πρωί της Τρίτης ένα βίντεο από την παιδική ηλικία του μοντέλου που έδειχνε το ταλέντο του και στα μουσικά όργανα! Αυτός ο παίκτης αποχώρησε στο χθεσινό επεισόδιο.

Σήφης gntm 3

GNTM 3: Έγινε η αποκάλυψη για το ζευγάρι μέσα στο σπίτι

Στο σημερινό επεισόδιο του GNTM 3 έγινε επιτέλους η αποκάλυψη για δύο παίκτες που έχουν έρθει πολύ κοντά μέσα στο σπίτι. Τα δύο μοντέλα φαίνεται πως είναι ζευγάρι και ήδη υπάρχει αρκετό "σούσουρο" μέσα στο σπίτι για τους δυο τους!

Το κόνσεπτ έκρυβε πολλές εκπλήξεις και από τη στιγμή που ο Ανδρέας μοίρασε τα ζευγάρια και τους έβαλε μαζί ξεκίνησαν τα σχόλια.

Ο λόγος για τον Σήφη και τη Μαρινέλα οι οποίοι φαίνεται πως είναι ζευγάρι!

Ο Ηρακλής συγκεκριμένα πείραζε την Μαρινέλα ενώ οι κριτές εξηγούσαν τι ακριβώς πρέπει να κάνουν ενώ στη συνέχεια η κάμερα έπιασε τους δυο τους να συζητούν και την Μαρινέλα να λέει στον Σήφη πως μάλλον τους έβαλαν μαζί επίτηδες.