Αδιανόητο βίντεο από τον μικρό αδερφό του Παντελή Παντελίδη - Σοκαρισμένοι οι followers του στο insta

Κάτι τέτοιο δεν περίμενε ποτέ κανείς να το δει

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αδιανόητο βίντεο από τον μικρό αδερφό του Παντελή Παντελίδη - Σοκαρισμένοι οι followers του στο insta

Τρελάθηκε το instagram και συγκεκριμένα οι followers του μικρού αδερφού του Παντελή Παντελίδη, Κωνσταντίνου, με την αδιανόητη ανάρτηση που έκανε πριν από λίγες ημέρες.

Για την ακρίβεια, ο μικρός αδερφός τους Παντελίδη που πριν λίγο καιρό κυκλοφόρησε το πρώτο του ταξίδι - ακούστε το εδώ - βαδίζοντας στα χνάρια του Παντελή φαίνεται πως ήδη έχει δημιουργήσει ένα μεγάλο κοινό που τον ακολουθεί και το αγαπά.

Ένας από αυτούς τους θαυμαστές του λοιπόν προσφάτως βρέθηκε σε ένα μπαρμπεράδικο και ζήτησε να κάνει πορτραίτο του μικρού Κωνσταντίνου στα μαλλιά του. Δεν καταλαβαίνετε τι εννοούμε; Δείτε το παρακάτω βίντεο και θα πάθετε κι εσείς την πλάκα της ζωής σας.

Δάκρυα χαράς για τα αδέρφια του Παντελή Παντελίδη

Από χθες το απόγευμα μόνο δάκρυα χαράς τρέχουν στα μάτια των αδερφών του αγαπημένου Παντελή Παντελίδη με την είδηση πως η Πωλίνα Φιλίππου γέννησε και έφερε στον κόσμο ένα υπέροχο αγοράκι το οποίο θα φέρει την ευτυχία στην οικογένεια.

Η Πωλίνα και ο σύζυγός της, Τριαντάφυλλος Παντελίδης έγιναν γονείς για δεύτερη φορά και πλέουν σε πελάγη απόλυτης ευτυχίας. Τη χαρά τους εννοείται πως μοιράζονται και με τον μικρότερο αδερφό της οικογένειας, Κωνσταντίνο, ο οποίος δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του.

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ανέβασε από την μία την καρτέλα του μωρού και από την άλλη μία φωτογραφία που προκάλεσε ρίγη συγκίνησης σε όλους τους διαδικτυακούς του φίλους.

Πωλίνα Φιλίππου Παντελίδης

Πρόκειται για μία εικόνα που γράφει πάνω «Παντελής Παντελίδης» μαζί με ένα στέμμα, καθώς το ζευγάρι έχει αποφασίσει να δώσει στο παιδί του το όνομα του αδικοχαμένου τραγουδιστή.

Παντελής Παντελίδης αδέρφια