The Bachelor: Η Άννυ αποκαλύπτει για την ψεύτικη λιποθυμία της Αντζελίνας και αν υπήρξε ερωτική σκηνή στο σπίτι

Τα είπε όλα!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
The Bachelor: Η Άννυ αποκαλύπτει για την ψεύτικη λιποθυμία της Αντζελίνας και αν υπήρξε ερωτική σκηνή στο σπίτι

Δηλώσεις στην κάμερα του «Πρωινού» και τον Σπύρο Ραφαήλ Κεραμίδα έκανε η Άννυ, την οποία γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο «The Bachelor».

Η ίδια διέψευσε τις φήμες που θέλουν τον Παναγιώτη Βασιλάκο να έχει έρθει σε ερωτική επαφή με κάποιες από τις παίκτριες, ενώ παράλληλα ξεκαθάρισε πως όλες οι αντιδράσεις των κοριτσιών είναι αυθόρμητες.

«Δεν έχει έρθει ο Παναγιώτης Βασιλάκος σε ερωτική επαφή με παίκτριες. Απαγορεύονταν. Ότι βλέπετε είναι κανονικά, on camera. Είναι πολύ αυθόρμητες οι αντιδράσεις μας, είναι ένα ανταγωνιστικό ριάλιτι και λογικό να υπάρχουν αυτές οι αντιδράσεις.

Η λιποθυμία της Αντζελίνας θεωρώ πως ήταν ψεύτικη. Έχω φιληθεί και εγώ με τον Παναγιώτη. Σίγουρα με πείραζε που φιλούσε και άλλες. Δε μου αρέσει ο άνθρωπος που έρχομαι πιο κοντά και διεκδικώ να φιλάει και άλλες κοπέλες. Είναι απόλυτα λογικό» τόνισε η Άννυ. Δείτε ωστόσο ποιες είναι οι 2 φιναλίστ του The Bachelor.

The Bachelor: Στον τόπο καταγωγής του Βασιλάκου γυρίζεται ο ημιτελικός!

Στην τελική του ευθεία έχει μπει το «The Bachelor» και σήμερα ξεκίνησαν τα γυρίσματα του ημιτελικού. Το πρωί της Δευτέρας, οι τρεις φιναλίστ κατέφθασαν στο ξενοδοχείο της Βραυρώνας για τα τελικά γυρίσματα.

Όπως αποκάλυψε η Έλενα Πολυκάρπου στο «Ευτυχείτε», η διαδικασία πρόκειται να κρατήσει τέσσερις ημέρες για να αναδειχθούν ποια δύο κορίτσια θα πάρουν το «εισιτήριο» του τελικού.

Στον ημιτελικό θα δούμε τρία κορίτσια. Ο λόγος για την Αντζελίνα, τη Βίβιαν και τη Νικόλ, οι οποίες θα διεκδικήσουν την καρδιά του Παναγιώτη Βασιλάκου.

Στον τελικό θα φτάσουν δύο κορίτσια, τα οποία θα ταξιδέψουν στη Μάνη για τον τελικό. Για όσους δε γνωρίζουν, η Μάνη είναι η ιδιαίτερη πατρίδα του Παναγιώτη Βασιλάκου.