Δευτέρα, 18 Οκτωβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Θοδωρής Μαραντίνης: Ανοίγει την καρδιά του για την Σίσσυ Χρηστίδου - "Μετά το διαζύγιο, καθημερινά..."

Μια συνέντευξη - κατάθεση ψυχής

Θοδωρής Μαραντίνης: Ανοίγει την καρδιά του για την Σίσσυ Χρηστίδου -
News 20.10.2020 12:06
Από Youweekly Team

Ο Θοδωρής Μαραντίνης λίγο πριν εμφανιστεί στο Σπίτι με το Mega - δείτε εδώ πότε - άνοιξε την καρδιά του στον Άρη Καβατζίκη και στην κάμερα της εκπομπής Πάμε Δανάη μιλώντας για το διαζύγιό του με την Σίσσυ Χρηστίδου.

Πιο συγκεκριμένα, ο Θοδωρής Μαραντίνης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «παίρνοντας ένα διαζύγιο δεν σταματά να υπάρχει η οικογένεια. Σταματά να υπάρχει το ζευγάρι και η σχέση. Οπότε εκεί είναι μια νέα ισορροπία και μια νέα τάξη πραγμάτων που προσπαθείς να βάλεις. Σε αυτή τη διαδικασία είμαστε και εμείς και θεωρώ κάθε ζευγάρι που χωρίζει. Να δεις δηλαδή τη νέα πραγματικότητα έχοντας σαν προτεραιότητα την οικογένεια γιατί αυτός ο δεσμός δεν θα αλλάξει ποτέ. Οφείλει να διατηρηθεί η οικογένεια απλά πρέπει να διατηρηθεί σε εκείνο το επίπεδο που θα είναι λειτουργική για όλα τα μέλη της. Να μην έχει τριβές, Να υπάρχει σεβασμός, ο κατάλληλος παραδειγματισμός για τα παιδιά και αυτό θέλει δουλειά».

«Αυτό που κατάλαβα είναι πως, όπως μια σχέση θέλει καθημερινή δουλειά για να υπάρξει, ένας χωρισμός θέλει επίσης τουλάχιστον στην αρχή αντιστοίχως μια δουλειά. Πάλι υποχωρήσεις, προσπάθεια για κατανόηση μέχρι να βρεις εκείνη την ισορροπία που θα είσαι σε αυτό το νέο πράγμα και εσύ και πάνω από όλα τα παιδιά. Με κουμπί δεν γίνεται σίγουρα και όποιος το λέει πως το κάνει με κουμπί ψεύδεται ασύστολα! Μάλλον δεν υπήρχε είτε έρωτας είτε οικογένεια πραγματικά πρόσθεσε ο τραγουδιστής.

Παράλληλα, με ειλικρίνεια, ο Θοδωρής Μαραντίνης εξομολογήθηκε πως «το δουλεύουμε καθημερινά και δεν είναι εύκολο. Ειδικά όταν είσαι δεκαπέντε χρόνια με κάποιον και είσαι στα φώτα της δημοσιότητας, λες πως αν κάτι δεν χειριστώ σωστά μπορεί να έχει αντίκτυπο στα παιδιά. Θέλει ίσως μια διπλή προσοχή.

«Αλλά ο στόχος είναι αυτός και θα τα καταφέρουμε, δεν υπάρχει περίπτωση» κατέληξε ο τραγουδιστής.

Θοδωρής Μαραντίνης: Η ξεκάθαρη απάντηση για τη σχέση του με τη Σίσσυ Χρηστίδου και το OPEN

Το τελευταίο διάστημα αίσθηση είχε προκάλεσε το γεγονός ότι το τραγούδι του Θοδωρή Μαραντίνη δεν έπαιζε στην έναρξη της εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, «Έλα χαμογέλα» στο OPEN. Ο τραγουδιστής λοιπόν έδωσε μια ξεκάθαρη απάντηση για τη σχέση του με την πρώην σύζυγό του και το κανάλι.

Η κάμερα του «Καλύτερα δε γίνεται» και ο δημοσιογράφος Θάνος Βάγιος τον συνάντησα νστο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά και μίλησε ανοιχτά για το συγκεκριμένο γεγονός βάζοντας τα πράγματα στη θέση τους.

«Αυτό είναι ένα κομμάτι που δεν αφορά εμένα ως καλλιτέχνη. Αλλά είναι και ένα κομμάτι που έχει ένα πλαίσιο το οποίο πρέπει να τηρείται. Οπότε, όταν για κάποιο λόγο αυτό δεν τηρείται, υπάρχουν οι διαδικασίες και οι άνθρωποι που οφείλουν να το οριοθετήσουν και να επανέλθει στην τάξη» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Θοδωρής Μαραντίνης. «Δεν έχει να κάνει με την Σίσσυ αυτό το πράγμα. Έχει να κάνει με άλλες διαδικασίες, όπως είπα, που αφορούν τον συγχρονισμό του τραγουδιού».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Σίσσυ Χρηστίδου: Αποκάλυψε γιατί το OPEN «έδιωξε» τον Θοδωρή Μαραντίνη από την εκπομπή

Θοδωρής Μαραντίνης: Η συζήτηση με το γιο του και η αμηχανία - «Αν έχει απορία με αλλαγές στο σώμα του...»

Share