Δαναή Μπάρκα - Απόστολος Ρουβάς: Πήδηξαν από τα 14.000 πόδια - Βίντεο που κόβει την ανάσα

Απίστευτο!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Δαναή Μπάρκα - Απόστολος Ρουβάς: Πήδηξαν από τα 14.000 πόδια - Βίντεο που κόβει την ανάσα

Μια extreme εμπειρία δοκίμασαν η Δανάη Μπάρκα και ο μάγειρας της εκπομπής «Πάμε Δανάη!», Απόστολος Ρουβάς. Οι δύο τους έκαναν ελεύθερη πτώση με αλεξίπτωτο, από τα 14.000 πόδια, συνοδευόμενοι από του εκπαιδευτές τους.

Όπως ανέφεραν, ο αρχικός τους φόβος «έμεινε πίσω», καθώς η ομάδα που πραγματοποιεί αυτές τις δραστηριότητες ήταν πολύ έμπειρη. «Όταν προσγειώνεσαι δεν καταλαβαίνεις αν πατάς στη γη, τίποτα…» τόνισε ο Απόστολος Ρουβάς.

Απασφάλισε και για τα νούμερα της εκπομπής της, δείτε όσα είπε!

Δανάη Μπάρκα: Αποκάλυψε τα πάντα για το ταξίδι της με τον Απόστολο Ρουβά

Η Δανάη Μπάρκα ήταν σήμερα το μεσημέρι καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά και μεταξύ άλλων αποφάσισε να αποκαλύψει τα πάντα για το ταξίδι που πραγματοποίησε στην Κέρκυρα μαζί με τον Απόστολο Ρουβά για τις ανάγκες της εκπομπής της.

Η παρουσιάστρια κάνει τα πρώτα της βήματα στην ελληνική τηλεόραση και σε κάθε περίπτωση το όνομά της είναι ένα από αυτά που ακούγεται περισσότερο τον τελευταίο καιρό.

Η ίδια απάντησε σε όλα στο Καλό Μεσημεράκι ενώ ήταν πολύ ξεκάθαρη για τις φήμες που έχουν κυκλοφορήσει για εκείνη και τον Απόστολο Ρουβά.

Πιο αναλυτικά, στην εκπομπή “Καλύτερα δεν Γίνεται” παρουσιάστηκε ένα ρεπορτάζ, το οποίο ανέφερε ότι η Δανάη και ο Απόστολος έχουν έρθει αρκετά κοντά. Μάλιστα, αυτό το Σαββατοκύριακο οι δυο τους πραγματοποίησαν και ταξίδι στην ιδιαίτερη πατρίδα του Απόστολου, την Κέρκυρα.

Έτσι λοιπόν, ο Νίκος Μουτσινάς αναφέρθηκε σε αυτό το ταξίδι, με την Δανάη Μπάρκα να απαντά: «Πήγαμε για την εκπομπή. Περάσαμε τέλεια, αν και ήταν πολύ κουραστικά». Βέβαια η Δανάη Μπάρκα απάντησε και για τα νούμερα τηλεθέασης.