Σάββατο, 24 Ιουλίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

GNTM 3: Τα πάνω κάτω στη σημερινή δοκιμασία αποχώρησης!

Τι θα δούμε;

GNTM 3: Τα πάνω κάτω στη σημερινή δοκιμασία αποχώρησης!
News 20.10.2020 13:41
Από Ιωάννα Πολυχρόνη

Για να αποδράσουν για λίγο από τις αυξημένες απαιτήσεις των φωτογραφικών σετ στο GNTM 3, η παραγωγή στήνει ένα φωτογραφικό παιχνίδι μόδας με τίτλο ‘Sooo 2020’ και με έπαθλο, που ενθουσιάζει τα μοντέλα.

Φωτογραφίζονται σε τριάδες αναλαμβάνοντας οι ίδιοι τους ρόλους των μοντέλων, των φωτογράφων, των art directors και των κριτών, με έμπνευση από ατάκες και καταστάσεις του σήμερα. Η διαδικασία και οι polaroids, που προκύπτουν, διασκεδάζουν τα παιδιά και τους δίνουν τη δυνατότητα να ξεφύγουν δημιουργικά.

Στη δοκιμασία αποχώρησης που ακολουθεί, αγόρια και κορίτσια καλούνται να ξεπεράσουν τους εαυτούς τους και να επιδείξουν ψυχραιμία αλλά και φαντασία στις πόζες τους, καθώς θα πρέπει να ανέβουν στον πανύψηλο πύργο του shock tower του Αllou Fun Park και αμέσως μετά την πτώση, να ποζάρουν στον φακό του φωτογράφου, Γιώργου Μαλεκάκη.

Με την αδρεναλίνη στα ύψη, η αποστολή των μοντέλων δε θα είναι εύκολη. Ο Αιμιλιάνο Μάρκου, έχοντας κερδίσει, για δεύτερη φορά, τη δουλειά στο τελευταίο πλατό, θα δυσκολέψει ακόμα περισσότερο τα πράγματα για κάποιους συμπαίκτες του. Έσκασε "βομβα" με αυτόν το παίκτη έχει έρθει πολύ κοντά η Ρασέλ!

Οδεύοντας προς τα μισά του διαγωνισμού, ο ανταγωνισμός γίνεται ολοένα και μεγαλύτερος. Όλοι προσπαθούν να σταθούν γερά στα πόδια τους και να παλέψουν μέχρι τελικής πτώσεως. Για ένα μοντέλο όμως, η «πτώση» θα είναι οριστική και το όνειρο για την κατάκτηση του τίτλου του GNTM 3 θα μείνει ανεκπλήρωτο.

Και τρίτο ζευγάρι μέσα στο σπίτι του GNTM 3 - Δεν θα τους κάναμε ποτέ εικόνα μαζί...

Ακόμη ένα ζευγάρι έγινε γνωστό μέσα στο σπίτι του GNTM 3 και συγκεκριμένα, το τρίτο στη σειρά. Ωστόσο, τους συγκεκριμένους παίκτες δεν θα τους κάναμε ποτέ εικόνα μαζί.

Και ο λόγος είναι γιατί όσον αφορά την συμπεριφορά και τον χαρακτήρα είναι δυο εντελώς διαφορετικοί άνθρωποι, ενώ δεν έχουν δείξει κάποια οικειότητα, τουλάχιστον μέχρι στιγμής μεταξύ τους.

Η αποκάλυψη έγινε μέσα από την εκπομπή Ευτυχείτε και μείναμε με το στόμα ανοιχτό. Ο λόγος για την Λία και τον Ανδρέα Αθανασόπουλο, ο οποίος στη χθεσινή δοκιμασία τους έκανε τη ζωή δύσκολη.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

GNTM 3: Ο Σήφης σε παιδική ηλικία έπαιζε βιολί σε κρητικά γλέντια - Φωτογραφίες

Ίριδα Παπουτσή: Αυτός είναι ο κριτής που ευχαρίστησε παραπάνω μετά την αποχώρηση της από το GNTM 3

TAGS
Share