Σάββατο, 05 Δεκεμβρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Big Brother: H μητέρα της Άννας Μαρίας αποκαλύπτει αν εγκρίνει τον Δημήτρη Πυργίδη

Tι δήλωσε;

Big Brother: H μητέρα της Άννας Μαρίας αποκαλύπτει αν εγκρίνει τον Δημήτρη Πυργίδη
News 20.10.2020 15:41
Από Ιωάννα Πολυχρόνη

Στην κάμερα του «Love it» μίλησε η μητέρα της Άννας Μαρίας Ψυχαράκη, Ελένη. Η ίδια αναφέρθηκε στην παρουσία της κόρης της μέσα στο σπίτι του «Big Brother», στα μηνύματα αγάπης που λαμβάνει για εκείνη, αλλά και στο ειδύλλιο που φαίνεται να υπάρχει ανάμεσα στην Άννα Μαρία και τον Δημήτρη Πυργίδη.

«Η Άννα Μαρία λέει τα πράματα όπως πάντα. Έχει καθαρό λόγο, δε φοβάται τίποτα. Ό,τι έχει πει, το έχουμε δει μετά και στο βίντεο. Πάντα είναι έτσι η Άννα Μαρία. Και έξω στη δουλειά της είναι έτσι. Ο εαυτός της. Χαίρομαι που το παιδί μου έχει χαρακτήρα δυνατό. Καμιά φορά από την πίκρα και το άδικο είναι ειρωνική.

Η Άννα Μαρία είπε πως ήταν μονάδα. Κάποιος μου έστειλε μήνυμα και μου είπε πως η Άννα Μαρία μπορεί να είναι μονάδα μέσα, αλλά έχει ομάδα έξω.

Δε ξέρω αν υπάρχει έρωτας της Άννας Μαρίας με τον Δημήτρη. Όλα είναι ωραία όταν υπάρχει αλήθεια. Δε με πειράζει, γιατί είδα πως είναι καλός άνθρωπος. Εάν τώρα ο Δημήτρης βγάλει κακό εαυτό και το δει η Άννα Μαρία, θα απομακρυνθεί» είπε η μητέρα της Άννας Μαρίας. Στα άκρα οι σχέσεις της Άννας Μαρίας με τον Δημήτρη!

Big Brother: «Τον χώρισα...» - Στα μαχαίρια Άννα Μαρία και Πυργίδης

Μιλώντας στην κάμερα του Big Brother, η Άννα Μαρία θέλησε να αποκαλύψει πως αποφάσισε να "χωρίσει" τον Δημήτρη Πυργίδη. Όπως όλα δείχνουν, οι δυο τους ήταν πολύ κοντά ωστόσο πλέον είναι στα μαχαίρια!

Πραγματικό… χάος υπάρχει στο σπίτι του Big Brother, με έναν νέο χωρισμό κάνει την εμφάνισή του και την κατάσταση να μοιάζει έκρυθμη τη δεδομένη στιγμή.

Μετά τον πρώτο χωρισμό της Χριστίνας και του Παναγιώτη, όπου η πρώτη έψαχνε κάτι πιο εφήμερο και ο δεύτερος νοιαζόταν για μια πιο ποιοτική σχέση, η Άννα Μαρία Ψυχαράκη με τον Δημήτρη Πυργίδη φαίνεται πως τα «έσπασαν», με τους δύο να τσακώνονται έντονα.

Όλα ξεκίνησαν, όταν η Άννα Μαρία μίλησε για τον καβγά της με τη Σοφία, με τον Πυργίδη να απαντά πως… τσακώνεται με όλο τον κόσμο και όχι για χάρη του. Κάπου εκεί, άρχισε ένας τσακωμός δίχως τέλος, που σηματοδότησε το μεταξύ τους φινάλε.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Big Brother: Η Αφροδίτη "αδειάζει" την Άννα Μαρία - "Είναι ένας ρόλος, ήξερε οτι τα φυτά ήταν ψεύτικα"

Big Brother: Σε τεντωμένο σχοινί η κόντρα Σοφίας - Άννας Μαρίας - Η εξομολόγηση στον Ανδρέα Μικρούτσικο

Share