«Απόδραση» για τη Δανάη Παππά μετά την αποχώρησή της από τις 8 Λέξεις

Μαζί με τον σύντροφό της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Απόδραση» για τη Δανάη Παππά μετά την αποχώρησή της από τις 8 Λέξεις

Λίγο καιρό μετά την αποχώρησή της από την επιτυχημένη σειρά του ΣΚΑΪ, 8 Λέξεις, η Δανάη Παππά έκανε μία μικρή απόδραση στην Αρκαδία μαζί με τον αγαπημένο της σύντροφο, Λάμπρο Λάζαρη προκειμένου να απολαύσει το Σαββατοκύριακό της.

Η αγαπημένη ηθοποιός απολαμβάνει τις μέρες της στο πλευρό του καλού της και προσπαθεί να αξιοποιήσει με τον καλύτερο τρόπο τον ελεύθερο χρόνο της αφού έχει πλέον ολοκληρώσει τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις με τη σειρά του ΣΚΑΪ.

Αυτό το Σαββατοκύριακο, η ταλαντούχα ηθοποιός και ο γοητευτικός επιχειρηματίας σύντροφός της βρέθηκαν στην όμορφη Αρκαδία απολαμβάνοντας τη φύση. Ενθουσιασμένη η Δανάη Παππά δημοσίευσε το απόγευμα της Κυριακής, στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, κάποια στιγμιότυπα από την νέα απόδρασή της στην Ελλάδα.

Η όμορφη ηθοποιός ποζάρει με φόντο το υπέροχο φυσικό τοπίο σημειώνοντας στην ανάρτησή της: “Το τέλειο weekend είναι αυτό που δεν πιάνεις σήμα πουθενά! Όμορφη Ελλάδα #arkadia #greece #travel #nosignal #mountain #happy #fulfilled #enjoylife”. Θυμίζουμε πως πριν από λίγο καιρό το ζευγάρι αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του.

Δανάη Παππά: Στη φόρα όλη η αλήθεια για την αποχώρηση της από τις 8 Λέξεις

Η Δανάη Παππά βρέθηκε καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο “The 2night Show” και αναφέρθηκε στο λόγο που αποχώρησε από τη σειρά “8 Λέξεις” πριν από περίπου 3 εβδομάδες.

«Είναι τρεις εβδομάδες που αποχώρησα από τις 8 Λέξεις. Είναι πολύ ωραία που δεν έχω γυρίσματα, είναι πολύ ωραία που είμαι στην Αθήνα, μου είχε λείψει να ασχολούμαι με τον εαυτό μου και να κάνω πράγματα για μένα. Θα ήθελα να είμαι στο σίριαλ μέχρι το τέλος.

Αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση ήταν δική μου επιλογή γιατί και η προηγούμενη σειρά ήταν πάλι στην Κύπρο, οπότε τρία χρόνια ήταν αρκετά για μένα. Τα πήγαινα πολύ καλά με τους συνεργάτες μου στην Κύπρο, κάναμε παρέα, αλλά μου έλειπε το σπίτι μου», είπε η Δανάη Παππά.