Απόψε μόνο: Η νέα εκπομπή του Mega κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 22/10 - Λαμπεροί οι καλεσμένοι

Τι θα δούμε;

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Απόψε μόνο: Η νέα εκπομπή του Mega κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 22/10 - Λαμπεροί οι καλεσμένοι

Tο πιο γρήγορο, ανατρεπτικό και απρόβλεπτο Late night comedy show, το "Απόψε μόνο" κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου στις 23:30 στο ΜEGA.

Ο Λάμπρος Φισφής και η κωμική του ομάδα, ο Δημήτρης Μακαλιάς, ο Ζήσης Ρούμπος, ο Γιάννης Σαρακατσάνης, ο Θωμάς Ζάμπρας και ο Άγγελος Σπηλιόπουλος έρχονται ετοιμοπόλεμοι για να χαρίσουν μοναδικές στιγμές κωμωδίας και γέλιου στους τηλεθεατές.

Στην πρεμιέρα του «ΑΠΟΨΕ ΜΟΝΟ», οι καλεσμένοι είναι έτοιμοι να «τσαλακωθούν», να παίξουν, να γελάσουν και να μοιραστούν με το κοινό τις πιο αστείες, κωμικές τους ιστορίες. Ο Φοίβος Δεληβοριάς διασκευάζει παιδικά τραγούδια, η Κατερίνα Γερονικολού μας αποκαλύπτει τι «έγκλημα» έχει διαπράξει και η Μαίρη Συνατσάκη λέει για πρώτη φορά ποιος της έχει κάνει πρόταση γάμου.

Και όλα αυτά … στο ξενοδοχείο Μπάγκειον «ΑΠΟΨΕ ΜΟΝΟ». Ακόμη, θα παρακολουθήσουμε την πρώτη ρομαντική κομεντί για τον Covid-19.

Και… η μουσική δε θα μπορούσε να λείπει. Ο εκρηκτικός George Zervos με την ανατρεπτική μπάντα του και με σήμα κατατεθέν το δυναμισμό και την αστείρευτη ενέργειά τους θα δίνουν το ρυθμό «ΑΠΟΨΕ ΜΟΝΟ».

Ανεξάντλητο χιούμορ, μοναδικές στιγμές γέλιου και απίστευτες ατάκες έρχονται … «ΑΠΟΨΕ ΜΟΝΟ».Δείτε εδώ την έκτακτη ανακοίνωση από το κανάλι!

Απόψε μόνο

Το πρωινό: Αποκάλυψαν τα ονόματα της νέας πρωινής εκπομπής του Mega

Το Πρωινό του ΑΝΤ1 με τη Φαίη Σκορδά μετέφερε όλο το ρεπορτάζ σχετικά με τα ονόματα που ακούγονται ότι θα αναλάβουν την παρουσίαση της εκπομπής του Mega που θα πραγματοποιηθεί σε παραγωγή του Νίκου Κοκλώνη.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, το MEGA θα ενεργοποιήσει την πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου με μια νέα ψυχαγωγική εκπομπή που θα κάνει πρεμιέρα στα μέσα του Νοέμβρη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Αλέξη Μίχα, ανάμεσα στα επικρατέστερα είναι η Σμαράγδα Καρύδη μαζί με τον Θοδωρή Αθερίδη, αλλά και η Βάσω Λασκαράκη.

Δείτε το ακόλουθο απόσπασμα από το Πρωινό του ΑΝΤ1