The Bachelor: Η Άννυ τα αποκάλυψε όλα - Αυτή η παίκτρια είναι πιο "τσιμπημένη" με τον Βασιλάκο

Κι όμως!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
The Bachelor: Η Άννυ τα αποκάλυψε όλα - Αυτή η παίκτρια είναι πιο

Οι κάμερες "τσάκωσαν" τις δύο πρώην παίκτριες του "The Bachelor", Άννυ και Μάγδα, οι οποίες μεταξύ των άλλων αποκάλυψαν ποια πιστεύουν πως θα είναι η νικήτρια αλλά και ποια είναι πιο τσιμπημένη με τον Παναγιώτη Βασιλάκο.

Συγκεκριμένα, η Άννυ όρισε ως φαβορί του παιχνιδιού τη Νικολέττα, καθώς όπως είπε, ήταν από την αρχή η πιο ερωτοχτυπημένη με τον Παναγιώτη Βασιλάκο.

«Η Νικόλα πιστεύω πως θα είναι η νικήτρια. Ήταν η πιο ερωτοχτυπημένη από την αρχή. Η πιο ενθουσιασμένη» είπε χαρακτηριστικά η Άννυ.

Από την άλλη η Μάγδα, ανέφερε πως θεωρεί πως την καρδιά του Παναγιώτη Βασιλάκου έχει κατακτήσει ήδη η Βίβιαν, γιατί η Νικολέττα βγάζει ζήλεια και γκρίνια. Δείτε εδώ τον Βασιλάκο να χορεύει ημίγυμνος!

Ποια θα είναι τελικά; Θα το δούμε στα επόμενα επεισόδια!

The Bachelor: Η Άννυ αποκαλύπτει για την ψεύτικη λιποθυμία της Αντζελίνας και αν υπήρξε ερωτική σκηνή στο σπίτι

Δηλώσεις στην κάμερα του «Πρωινού» και τον Σπύρο Ραφαήλ Κεραμίδα έκανε η Άννυ, την οποία γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο «The Bachelor».

Η ίδια διέψευσε τις φήμες που θέλουν τον Παναγιώτη Βασιλάκο να έχει έρθει σε ερωτική επαφή με κάποιες από τις παίκτριες, ενώ παράλληλα ξεκαθάρισε πως όλες οι αντιδράσεις των κοριτσιών είναι αυθόρμητες.

«Δεν έχει έρθει ο Παναγιώτης Βασιλάκος σε ερωτική επαφή με παίκτριες. Απαγορεύονταν. Ότι βλέπετε είναι κανονικά, on camera. Είναι πολύ αυθόρμητες οι αντιδράσεις μας, είναι ένα ανταγωνιστικό ριάλιτι και λογικό να υπάρχουν αυτές οι αντιδράσεις.

Η λιποθυμία της Αντζελίνας θεωρώ πως ήταν ψεύτικη. Έχω φιληθεί και εγώ με τον Παναγιώτη. Σίγουρα με πείραζε που φιλούσε και άλλες. Δε μου αρέσει ο άνθρωπος που έρχομαι πιο κοντά και διεκδικώ να φιλάει και άλλες κοπέλες. Είναι απόλυτα λογικό» τόνισε η Άννυ. Δείτε ωστόσο ποιες είναι οι 2 φιναλίστ του The Bachelor.