Κατερίνα Στικούδη: Ποζάρει τόπλες στον καθρεύτη της - Πανικός στο instagram!

'Αναψε φωτιές!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Κατερίνα Στικούδη: Ποζάρει τόπλες στον καθρεύτη της - Πανικός στο instagram!

Μια σούπερ σέξι φωτογραφία τόπλες μπροστά από τον καθρεύτη του μπάνιου της ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram η Κατερίνα Στικούδη.

Η γνωστή τραγουδίστρια και παρουσιάστρια του My Style Rocks μπορεί καθημερινά να κάνει fashion statement εμφανίσεις στην εκπομπή, όμως στη νέα της ανάρτηση πόζαρε τόπλες στον καθρέφτη και «έριξε» στο Instagram!

Μάλιστα η Κατερίνα Στικούδη θέλεσε να στείλει ένα όμορφο μήνυμα γράφοντας στη λεζάντα της φωτογραφίας:

«Δεν υπάρχει άσχημος άνθρωπος αλλά απεριποίητος. Ναι, αυτό πίστευα πάντα. Αγάπησε τον εαυτό σου, φρόντισέ τον και αν σε ενοχλεί κάτι προσπάθησε να γίνεις καλύτερος. Όχι μόνο σε ό, τι αφορά την εικόνα σου αλλά και την ψυχή σου» έγραψε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Στικούδη, ενώ οι followers της παραληρούσαν από την ομορφιά της και τη σέξι εμφάνισή της. Δείτε εδώ τις τρυφερές φωτογραφίες με τον σύζυγό της!

Στικούδη

Κατερίνα Στικούδη: Η αποκάλυψη για την επέτειο του γάμου της!

Μια αναφορά στην επέτειο γάμου της με τον Βαγγέλη Σερίφη έκανε στο Gala του “My Style rocks” η Κατερίνα Στικούδη.

Συγκεκριμένα, με αφορμή το concept της Άρτεμης Καραβουσιάνου, η παρουσιάστρια του σόου μόδας αποκάλυψε ότι ξεχνάει την επέτειο γάμου και της τη θυμίζει ο σύζυγός της, Βαγγέλης Σερίφης.

«Να ξέρεις Άρτεμη το ξεχνάνε και οι γυναίκες την επέτειο. Εγώ δεν τα πάω καλά με τις ημερομηνίες! Άστα, άστα. Ευτυχώς που τα θυμάται ο άντρας μου αυτά», είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Στικούδη.

Το "καυτό" τσιφτετέλι της Κατερίνας Στικούδη στο πλατό του My style rocks

Χαμός επικράτησε στο σημερινό 15/10 επεισόδιο του My style rocks, αφού η Κατερίνα Στικούδη χόρεψε ένα "καυτό" τσιφτετέλι στο πλατό με αφορμή την πασαρέλα μιας παίκτριας.

Συγκεκριμένα, Ειρήνη Σταυρινού παρουσίασε την δική της στιλιστική επιλογή σε συμπαίκτριες και κριτέ, ενώ από πίσω έπαιζε το κομμάτι «Βρήκα το κλειδί» της πολυσυζητημένης παίκτριας του Big Brother, Σοφίας Δανέζη.

Όταν η πασαρέλα ολοκληρώθηκε και η Ειρήνη πήγε δίπλα από την Κατερίνα Στικούδη, τότε η παρουσιάστρια το έριξε στο χορό και εντυπωσίασε τους πάντες.

στικούδη τσιφτετέλι