Αλέξης Γεωργούλης: Αποκάλυψη για το Είσαι το ταίρι μου - "Μου έλεγαν πως κοιμήθηκα με κάποιον και πήρα τον ρόλο"

Θα τα πει όλα!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Αλέξης Γεωργούλης: Αποκάλυψη για το Είσαι το ταίρι μου -

Απέναντι από τον Τάκη Χατζή θα βρεθεί ο Αλέξης Γεωργούλης, τη νύχτα της Τετάρτης, με διάθεση να μιλήσει με ειλικρίνεια για όλα. Αλήθεια, ο ηθοποιός και ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ… ψήνει το ψάρι και από τις δυο πλευρές;

Όπως παρακολουθήσαμε στο απόσπασμα που προβλήθηκε στο Happy Day, ο δημοσιογράφος ρώτησε πολλά τον Αλέξη Γεωργούλη και εκείνος απάντησε σε όλα!

«Η πρώτη μου δουλειά γνωστή που βγήκε ήταν το Είσαι το ταίρι μου. Είχα δεχτεί κριτικές. Κάποιοι έλεγαν πως πήρα τον ρόλο γιατί κοιμόμουν με κάποιον κύριο. Δεν έχει συμβεί αυτό.

Ούτε το ψάρι το ψήνω και από τις δύο μεριές. Σήμερα δε συζώ με κάποια, αλλά δεν είμαι μπακούρι. Κάτι έχω» είπε ο Αλέξης Γεωργούλης.. Ωστόσο πολλά ακούγονται τελευταία για το κόψιμο της εκπομπής του.

Open: Φέρνουν στον Γεωργούλη συμπαρουσιάστρια στο Joker! Δείτε ποια θα είναι

Στο Joker από τη Δευτέρα θα έχουμε αλλαγές. Εκτός του ότι η εκπομπή θα ξεκινάει στις 15:00, οι ιθύνοντες του καναλιού αποφάσισαν να βάλουν δίπλα στον Αλέξη Γεωργούλη μια συμπαρουσιάστρια. Τα νούμερα τηλεθέασης δεν ήταν υψηλά οπότε έπρεπε να λάβουν δραστικά μέτρα καθώς ήρθαν τα πάνω κάτω.

Όπως αποκάλυψε, λοιπόν, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης στη Φωλιά των Κου Κου, η συμπαρουσιάστρια του Αλέξη Γεωργούλη θα είναι η Σοφία Βογιατζάκη.

«Ο ευρωβουλευτής μας, ο Αλέξης Γεωργούλης θα ζήσει αλλαγές. Έρχονται αλλαγές στο Joker και μάλιστα από τη Δευτέρα. Στόχος είναι να μπορέσει η εκπομπή να αγγίξει το μέσο όρο του Open, γιατί είναι χαμηλότερες οι πτήσεις από το μέσο όρο του καναλιού.
Η πρώτη τονωτική ένεση θα είναι μια live μπάντα. Η δεύτερη θα είναι μια κυρία που έρχεται από το θεατρικό σανίδι. Είναι μια κυρία που το γάργαρο γέλιο της προηγείται. Από τη Δευτέρα στο πλευρό του Αλέξη Γεωργούλη στην εκπομπή θα είναι η απολαυστική Σοφία Βογιατζάκη», είπε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.