GNTM 3 - Spoiler: Ζευγάρι θα περάσει μια νύχτα μαζί

Ο λόγος για...

GNTM 3 - Spoiler: Ζευγάρι θα περάσει μια νύχτα μαζί

Ένα από τα τρία ζευγάρια του GNTM 3 θα περάσει μία ρομαντική βραδιά μέσα στο σπίτι του ριάλιτι. Ποιο είναι αυτόQ Την αποκάλυψη έκανε η εκπομπή, Ευτυχείτε!

Τα τρία ζευγάρια που έχουν δημιουργηθεί είναι ο Σήφης με την Μαρινέλα, η Λία με τον Ανδρέα και η Ρασέλ με τον Έντουαρντ!

Συγκεκριμένα ειπώθηκε: «Ο Έντουαρντ και η Ρασέλ είναι ζευγάρι…»!

Και αναφέρθηκε: «Θα υπάρξει εξέλιξη! Θα τους δούμε να περνάνε μία νύχτα μαζί. Θα ξυπνάνε μαζί και θα φαίνεται ότι πέρασαν μαζί μία βραδιά… Θα τη δούμε αυτή τη σκηνή λίγο πριν φύγει η Ρασέλ»! Δείτε ωστόσο ποιός παίκτης αποχώρησε.

ευτειχείτε gntm 3

GNTM 3: Έμεινε κάγκελο η Ζενεβιέβ με την ατάκα της Ρασέλ - «Έχω βγει από το...»

Στο σημερινό επεισόδιο του GNTM 3, η Ρασέλ δε δίστασε να πετάξει μία ατάκα για την Ζενεβιέβ που άφησε κάγκελο τόσο τους κριτές όσο και τους υπόλοιπους διαγωνιζόμενους του σπιτιού. Συγκεκριμένα, εξήγησε πως είναι παιδί της καθώς έχει βγει από μέσα της.

Μετά το σετ της η Ρασέλ έδειξε να είναι πραγματικά ενθουσιασμένη και ευχαρίστησε την Ζενεβιέβ για το κόσνεπτ που σκέφτηκε.

Μέσα στον ενθουσιασμό της πέταξε μία ατάκα που κανείς δεν περίμενε να ακούσει, με την ίδια να λέει πως έχει βγει από τα γεννητικά όργανα της Ζενεβιέβ. Εκείνη δεν απάντησε καθώς μετά από αυτή τη δήλωση έχασε τα λόγια της.

GNTM 3: Αυτός είναι ο παίκτης με την καλύτερη φωτογραφία

Στο σημερινό επεισόδιο του GNTM 3, μετά από μία πολύ ιδιαίτερη δοκιμασία, είδαμε τον παίκτη που πήρε την καλύτερη φωτογραφία και μαζί της, το αβαντάζ για την επόμενη φωτογράφηση.

Οι παίκτες κλήθηκαν να φωτογραφηθούν για να γίνουν κεντρικά πρόσωπα της αφίσας του Allou Fun Park. Ενώ πολλοί έφτασαν κοντά στη νίκη, μόνο ένας κατάφερε να πάρει τη δουλειά.

Αυτός δεν είναι άλλος από τον Ηρακλή, ο οποίος εντυπωσίασε με το παραπάνω τους κριτές και έτσι η απόφασή τους ήταν ομόφωνη,