Μαρία Σολωμού: Έξαλλη με την δήλωση του Καβατζίκη - "Έχω πει εγώ οτι..."

Την έβγαλε από τα ρούχα της!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Μαρία Σολωμού: Έξαλλη με την δήλωση του Καβατζίκη -

Kαλεσμένες στο Πάμε Δανάη βρεθηκαν η Μαρία Σολωμού η Κατερίνα Ζαρίφη και η Ντορέτα Παπαδημητρίου λίγο πριν την πρεμιέρα της νέας τους εκπομπής στο Mega, "Roomies". H Μαρία ωστόσο φαίνεται να αντέδρασε σε μια δήλωση του Άρη Καβατζίκη.

«Θέλω να τις ρωτήσω κάτι τώρα, μη φωνάξεις εσύ!», είπε ο Άρης Καβατζίκης στη Δανάη Μπάρκα κι εκείνη του επισήμανε πως φωνάζει μόνο στις προσωπικές ερωτήσεις. Και η ερώτηση ήταν προσωπική…

«Πώς τα καταφέρατε και είστε και οι τρεις singles;», ρώτησε ο δημοσιογράφος και η Μαρία Σολωμού είχε μια διφορούμενη αντίδραση…

«Πού το ξέρει καλέ; Γιατί εγώ θα τρελαθώ… Πού το ξέρεις; Βγήκε καμία και είπε τώρα που χώρισα και έχω μείνει μόνη», είπε η ηθοποιός και επανέλαβε πιο συγκεκριμένα, με νόημα: «Έχω πει εγώ ότι είμαι μόνη μου»; Προηγουμένως ένα απρόοπτο έγινε στο Πάμε Δαναή!

Δείτε εδώ ολόκληρη την συνέντευξη.

Μαρία Σολωμού: «Ο γιος μου είναι μεγάλος, πήγε να μείνει με τον μπαμπά του»

Η Μαρία Σολωμού μίλησε σήμερα το πρωί στην εκπομπή Happy Day και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον γιο της, ο οποίος, όπως είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός έχει μεγαλώσει, και αποφάσισε να φύγει από το σπίτι και να πάει να μείνει με τον μπαμπά του.

Η γνωστή ηθοποιός πρόκειται να παρουσιάσει εκπομπή στο Mega μαζί με τις Κατερίνα Ζαρίφη και Ντορέττα Παπαδημητρίου. Η ίδια στις δηλώσεις της ανέφερε: «Δεν θα σου πω για σίριαλ αυτήν τη στιγμή, λογικά ναι. Θα κάνω απογευματινή εκπομπή στο Mega».

Για τον γιο της Αλέξανδρο, που είναι πια 15 χρόνων και ζει μαζί με τον πατέρα του Μάριο Αθανασίου, η Μαρία Σολωμού ανέφερε: «Ο γιος μου δεν θέλει να “πειραματιστεί” με το θέατρο. Δεν του αρέσει καθόλου. Ό,τι έχει να κάνει με τεχνολογία και Youtube του αρέσουν. Σε αυτήν την ηλικία θέλουν να γίνουν όλοι Youtubers. Ο γιος μου είναι 15 χρόνων τώρα. Μένει με τον μπαμπά του. Είναι μεγάλος και πήγε να μείνει με τον μπαμπά του»