Στο γήπεδο η οικογένεια Χοψονίδου - Σπανούλη! Απίστευτα στιγμιότυπα

Δείτε και εσείς

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Στο γήπεδο η οικογένεια Χοψονίδου - Σπανούλη! Απίστευτα στιγμιότυπα

Η Ολυμπία Χοψονίδου και ο Βασίλης Σπανούλης μπορεί να έχουν έξι παιδιά, όμως είναι πολύ δραστήριοι γονείς και δεν σταματούν στιγμή να κάνουν μαζί τους πολλά και διαφορετικά πράγματα. Εχθές β΄ρεθηκε στο γήπεδο με όλα τα παιδιά της.

Η πρώην Σταρ Ελλάς σκέφτεται συνεχώς νέους τρόπους για να απασχολεί τα παιδιά της προκειμένου να εκτονώνουν την ενέργειά τους αλλά και να περνούν δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο τους.

Ωστόσο, αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς τους αποτελεί φυσικά το μπάσκετ. Τα αγόρια της οικογένειας, ο Βασίλης, ο Θανάσης και ο Δημήτρης έχουν ακολουθήσει τα χνάρια του πατέρα τους και έτσι δεν παύουν να προπονούνται και βελτιώνουν τις επιδόσεις τους.

Αυτή τη φορά, η περήφανη μαμά συνόδευσε τα αγόρια της στο γήπεδο του μπάσκετ έχοντας στο πλευρό της και τις μικρές κυρίες του σπιτιού. Όλες μαζί παρακολούθησαν τον αγώνα, με τα κορίτσια να φωνάζουν τα ονόματα των αδελφών τους κατά τη διάρκεια της παραμονής τους μέσα στο γήπεδο. Δείτε την Ολυμπία να ξεβάφεται μπροστά στην κάμερα!

Χοψονίδου παιδιά

Χοψονίδου παιδιά σπανούλης

Ολυμπία Χοψονίδου - Βασίλης Σπανούλης: Πανικός στο καθιστικό του σπιτιού τους! Τι συνέβη;

Πανικός επικράτησε στο καθιστικό του σπιτιού της Ολυμπίας Χοψονίδου και του Βασίλη Σπανούλη. Τα παιδιά τους ξύπνησαν και στο σαλόνι όπως είδαμε στην φωτογραφία ήταν λες και είχαν δημιουργήσει ομάδα μπάσκετ!

Το ζευγάρι έχει δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια την οποία λατρεύει. Καθημερινά οικογενειακώς κάνουν διάφορες δραστηριότητες, ενώ όταν ο αρχηγός του Ολυμπιακού είναι κενός από επαγγελματικές υποχρεώσεις, απολαμβάνει κάθε στιγμή από τη σύζυγο και τα παιδιά του.

Σήμερα Κυριακή 18/10, η Ολυμπία Χοψονίδου και ο Βασίλης Σπανούλη, πέρασαν χαλαρές στιγμές στο σπίτι τους μαζί με τα 6 παιδιά τους.

Μάλιστα, το μοντέλο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια οικογενειακή τους φωτογραφία.

χοψονίδου σπανούλης