Γιάννης Σπαλιάρας: Εισβάλλει στις 8 λέξεις και παίρνει τη θέση του Αλέξη Παππά

Τα είπε όλα!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Γιάννης Σπαλιάρας: Εισβάλλει στις 8 λέξεις και παίρνει τη θέση του Αλέξη Παππά

Στο Love It βρέθηκε καλεσμένος ο Γιάννης Σπαλιάρας, το μεσημέρι της Τετάρτης προκειμένου να συναντήσει την Ιωάννα Μαλέσκου. Σε λίγες μέρες, ο ηθοποιός θα εισβάλλει στην καθημερινή σειρά του ΣΚΑΪ, «8 Λέξεις» και μίλησε για τον ρόλο στον οποίο θα τον δούμε.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιάννης Σπαλιάρας σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είναι η τρίτη φορά που συνεργαζόμαστε με το τρίπτυχο της επιτυχίας, Ανδρέας Γεωργίου, Κούλης Νικολάου, Βάνα Δημητρίου. Έχουμε αρκετά καλή χημεία θα έλεγα».

«Θα με δείτε, ναι, στον ρόλο του Αλέξη Παππά. Μπαίνω στη σειρά και γίνομαι ο Αλέκος που, θα έλεγα, δεν είναι και το καλύτερο παιδάκι. Εκβιάζει τα παιδιά του Αρώνη, την Ηλιάνα και τον Δημήτρη και έχει πληροφορίες που μπορεί να τους στείλουν στην φυλακή. Το ίδιο κάνει και στη γυναίκα του, την εκβιάζει.

Την έχει παντρευτεί για τα λεφτά, κάποια στιγμή θα πέσουν οι μάσκες στο ζευγάρι και θα αποκαλυφθεί ότι ζουν έναν λευκό γάμο. Όταν όλο αυτό θα έρθει στην αντίληψη του Αρώνη, εκεί θα αγριέψουν τα πράγματα. Για όσους παρακολουθούν τη σειρά και έχουν εικόνα για τον χαρακτήρα του Αρώνη, μπορούν να καταλάβουν» αποκάλυψε.

«Σίγουρα εγώ, σαν Γιάννης, δεν έχω κάνει κάποια σχέση για τα χρήματα ούτε για να εξελιχθώ επαγγελματικά» τόνισε, επίσης, ο ηθοποιός εκφράζοντας πόσο μακριά είναι από τον ήρωα τον οποίο θα υποδύεται πλέον στο σίριαλ του ΣΚΑΪ. «Θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι κόντρα αυτό που ζω στις 8 Λέξεις».

Όσον αφορά, δε, την αντικατάσταση στο ρόλο που κρατούσε στο σίριαλ ο Αλέξης Παππάς, ο Γιάννης Σπαλιάρας έκανε σαφές πως «αυτά είναι θέματα παραγωγής.

Εγώ σαν ηθοποιός ούτε ρώτησα λεπτομέρειες. Από κει και πέρα, όταν μπαίνεις σε ένα σίριαλ που τρέχει ήδη, αυτό έχει μια δυσκολία γιατί μπαίνεις σε μία ομάδα που είναι ήδη αρκετά δεμένη και δουλεύουν έναν χρόνο μαζί. Ειδικά για μένα που είμαι ένας άνθρωπος που δένομαι με τους συνεργάτες μου, την χρειάζομαι αυτή την επαφή.

Θα έλεγα ότι στην αρχή δηλαδή είναι λίγο άβολο που μπαίνεις σε μια ομάδα που είναι αρκετό χρόνο μαζί, αλλά δεν το αισθάνθηκα τόσο γιατί με τα περισσότερα παιδιά και έχω συνεργαστεί και με δέχθηκαν πολύ καλά». Το μοντέλο και ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τη σχέση του με την Ραμόνα

O Γιάννης Σπαλιάρας αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της ζωής του - "Όταν εγώ ξεκίνησα το μόντελινγκ..."

O Γιάννης Σπαλιάρας αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της ζωής του, χωρίς ενδοιασμούς και μεταξύ άλλων αναφέρει, "Όταν εγώ ξεκίνησα το μόντελινγκ ήταν η χρυσή δεκαετία. Είχα προτάσεις από τα 16 μου".

Καλεσμένος στα “Μεσάνυχτα”, ο Γιάννης Σπαλιάρας, μίλησε στην Ελεονώρα Μελέτη, για την πρόσφατη εμπειρία των γυρισμάτων στο Ιράν, το παρελθόν του, αλλά και την καινούργια σειρά του στο Netflix.

Όλα όσα αποκάλυψε ο Γιάννης Σπαλιάρας για τον μόντελινγκ και την ζωή του

Χαρακτηριστικά ανέφερε, “Κατευθείαν επιστρέφοντας από το Ιράν μπήκα σε κατ’ οίκον περιορισμό και μόλις τελείωσε ο κατ’ οίκον περιορισμός άρχισε η απαγόρευση της κυκλοφορίας”.

Ανάμεσα σε όλα, ωστόσο, ο ηθοποιός είχε κάνει και μια μοναδική δήλωση πρόσφατα!

Όταν εγώ ξεκίνησα το μόντελινγκ ήταν η χρυσή δεκαετία. Είχα προτάσεις από τα 16 μου αλλά δεν έδινα ιδιαίτερη σημασία και δεν μπορούσα να το διαχειριστώ σαν ένα παιδί που ήμουν στην εφηβεία. Όταν είσαι έξω και σου κάνουν μια πρόταση, ξέρεις, άκουγα και όλα αυτά που ακούμε για τον χώρο και ήμουν πολύ επιφυλακτικός”.

Ο ίδιος αναφέρθηκε και στο άλλο του επαγγελματικό βήμα, που δεν είναι άλλο από την υποκριτική. “Συνήθως για να βρεθείς σε τέτοιες παραγωγές, να παίξεις σε τέτοια σίριαλ πρέπει να μένεις στο εξωτερικό τουλάχιστον μια δεκαετία και να περάσεις από εκπαίδευση, εκατοντάδες κάστινγκ. Τα περισσότερα παιδιά που έχουν πάει στο Λος Άντζελες, Έλληνες ηθοποιοί, μετά από πέντε χρόνια έπαιξαν το πρώτο ρολάκι. Και όχι μόνο Έλληνες αλλά και ηθοποιοί που βλέπουμε σε μεγάλα ονόματα. Όλοι αυτοί έκαναν για πολλά χρόνια τους σερβιτόρους μέχρι να γίνουν αυτοί που είναι σήμερα”.