Έλενα Χριστοπούλου: Αποκάλυψε τα πάντα για τη διαμάχη με τον Πάνο Καλλίτση - «Έχουμε μπλέξει σε έναν...»

Μίλησε ανοιχτά

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Έλενα Χριστοπούλου: Αποκάλυψε τα πάντα για τη διαμάχη με τον Πάνο Καλλίτση - «Έχουμε μπλέξει σε έναν...»

Η Έλενα Χριστοπούλου ήταν σήμερα το μεσημέρι καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά και μεταξύ άλλων αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά και να αποκαλύψει τα πάντα για τη δικαστική διαμάχη της με τον πρώην σύζυγό της, Πάνο Καλλίτση.

Η δικαστική κόντρα του ζευγαριού συνεχίζεται και έτσι η γνωστή μάνατζερ αποφάσισε να μιλήσει για όλους και για όλα. Τις δικές του δηλώσεις βέβαια έκανε πριν από λίγες μέρες και ο πρώην σύζυγός της - δείτε εδώ όλα όσα είπε.

Αυτά είπε η Έλενα Χριστοπούλου για τη δικαστική διαμάχη της με τον Πάνο Καλλίτση

«Την προηγουμένη εβδομάδα στείλαμε ένα δελτίο τύπου για να πούμε τη θέση μας και τη στάση μας όχι μόνο στην αντίθετη πλευρά του πρώην συζύγου μου. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και η Μαρία Ηλικάκη. Οι φίλες μου που είναι μαζί μου σε αυτή την ιστορία.

Που έχουν πει την αλήθεια για αυτή την ιστορία. Έχουμε μπλέξει σε έναν κυκεώνα. Οποιαδήποτε γυναίκα πάρει τη ζωή στα χέρια της με τις δικές της επιλογές και λάθη να μην φοβάται και να τολμάει, να πολεμάει για να κερδίσει. Έχω και λίγο αμηχανία.

Μέσα από τη δική μου περίπτωση, με τα λάθη και τα σωστά που δεν θα βγω να κοινοποιήσω σε κανένα κανάλι όπως κάνουν άλλες πλευρές, θέλω να πω να πατάμε στα πόδια μας και να μη φοβόμαστε. Η αλήθεια στο τέλος έχει τη θέση της.

Είναι πράγματα που ανοιγοκλείνουν εδώ και 3,5 χρόνια. Δεν αξίζει τον κόπο με όλα αυτά που ζούμε και αυτοί οι τίτλοι σε εφημερίδες από συνεντεύξεις ανθρώπων που λένε ιστορίες, είναι ντροπή. Είναι ντροπή τη σήμερον ημέρα. Εγώ δεν πήγα ποτέ στα κανάλια για να μιλήσω ποτέ στη ζωή μου. Απευθύνθηκα στους αρμόδιους και όχι στην τηλεόραση.

Δεν με ενδιαφέρει η άλλη πλευρά. Με ενδιαφέρω εγώ, οι άνθρωποι που αγαπώ και είναι δίπλα μου και με στηρίζουν και είναι δίπλα μου με ύψος και ήθος. Είναι εμπλεκόμενες γυναίκες με δημόσιο βήμα που θα μπορούσαν να πουν οτιδήποτε ήθελαν και έχουν κρατήσει μία άψογη στάση και στάθηκαν μεγάλες κυρίες.

Δύο πράγματα έμαθα από αυτή την ιστορία. Να τα περιμένω όλα από όλους και το δεύτερο που είναι πολύ προσωπικό, που θα το καταλάβουν κάποιοι, να μαζεύω τα πράγματά μου που είναι δικά μου και να τα έχω πάντα μαζί μου», είπε η Έλενα Χριστοπούλου.

Πανικός στην κόντρα Χριστοπούλου - Καλλίτση: Θέση παίρνουν οι Παπαγεωργίου και Ηλιάκη

Ο Πάνος Καλλίτσης και η Έλενα Χριστοπούλου συνεχίζουν την κόντρα τους, η οποία έχει ξεκινήσει από τον Απρίλιο του 2018, όταν η κ. Χριστοπούλου κατέθεσε μήνυση εναντίον του κ. Καλλίτση για το ότι εκείνος είχε κάποια προσωπικά της αντικείμενα μεγάλης αξίας. Σήμερα μέσα απο το Πρωινό αποκαλύφθηκε πως πήραν θέση παίρνουν και οι Παπαγεωργίου και Ηλιάκη!

Τον Νοέμβριο του 2018 εκείνος της κάνει μήνυση για ψευδορκία και απάτη. Αρχικά απορρίφθηκε.

Σήμερα, η Εισαγγελία Εφετών Αθηνών καλεί εκ νέου την Έλενα Χριστοπούλου και τους μάρτυρες που είχαν καταθέσει υπέρ της -Ηλιάνα Παπαγεωργίου και Μαρία Ηλιάκη-, με ποινική δίωξη.

Με τρείς ανακοινώσεις οι οποίες παρουσιάστηκαν στο Πρωινό, η Έλενα Χριστοπούλου, η Μαρία Ηλιάκη και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, απαντούν για την υπόθεση. Μια νέα κόντρα με "καρφια" στον αέρα δημιουργήθηκε μεταξύ Έλενας Χριστοπούλου και Γρηγόρη Γκουντάρα!