Μέγκι Ντρίο: «Δεν έκανα μαθήματα στη Ρασέλ για το GNTM 3»

Απάντησε στο σχόλιο που έκανε ο Ανδρέας

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Μέγκι Ντρίο: «Δεν έκανα μαθήματα στη Ρασέλ για το GNTM 3»

Η Μέγκι Ντρίο επικοινώνησε τηλεφωνικά με την εκπομπή Pop Up και θέλησε να απαντήσει στο σχόλιο που έγινε χθες για εκείνη στο GNTM 3, ξεκαθαρίζοντας πως δεν έκανε κανένα μάθημα συμπεριφοράς στην Ρασέλ πριν εκείνη μπει στο παιχνίδι.

«Η Μέγκι είπε στη Ρασέλ “πες τις βλακείες που έλεγα κι εγώ και θα κάνεις σαματά”» και δήλωσε: «Δεν κάνω μαθήματα συμπεριφοράς GNTM στη Ρασέλ» σχολίασε η Μέγκι και συνέχισε λέγοντας. «Απ’ ότι κατάλαβα το παιδί δεν τα πάει καλά με τη Θεοδώρα.

Είμαστε φίλες, αλλά είχα δυο χρόνια να τη δω και δεν ήξερα ότι θα μπει στο παιχνίδι οπότε δεν ισχύει αυτό που είπαν ότι της κάνω μαθήματα συμπεριφοράς. Τα παιδιά εκεί μέσα πρέπει να σκέφτονται να βγουν πρώτοι και όχι ποιος έχει μιλήσει με ποιον. Πάντως όμως ο κόσμος θα ταυτίζει τους παίκτες του φετινού κύκλου με τα πρόσωπα του πρώτου κύκλου», είπε χαρακτηριστικά η Μέγκι Ντρίο. Δείτε εδώ τι συνέβη ανάμεσα στον Ανδρέα και τη Ρασέλ.

Τέλος, ξεκαθάρισε τη θέση της λέγοντας: «Δεν μοιάζω καθόλου με τη Θεοδώρα, γιατί μερικές φορές η Θεοδώρα προσβάλει. Ενώ εγώ είχα έλλειψη στην ελληνική γλώσσα και ίσως αυτό ήταν λίγο που με χαντάκωσε και έβγαινα ότι είμαι κακιά και τα έλεγα λίγο άσχημα».

Μέγκι Ντρίο: «Αδειάζει» τη Θεοδώρα Ρασέλ - «Για να γίνει διάσημη...»

Η Μέγκι Ντρίο μίλησε σήμερα στην εκπομπή Πρωινό και μεταξύ άλλων, δε δίστασε να «αδειάσει» τη Θεοδώρα Ρασέλ του GNTM 3, ξεκαθαρίζοντας πως έχει προσπαθήσει να μπει και σε άλλα ριάλιτι μόνο και μόνο για να γίνει διάσημη στην τηλεόραση.

Το μοντέλο αναφέρθηκε στη νέα σεζόν του GNTM και σχολίασε τις ραγδαίες αλλαγές που είδαμε φέτος, ενώ αποκάλυψε πως βρίσκεται σε συζητήσεις με το ριάλιτι για να κάνει ένα γκεστ.

Η ίδια αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στον νέο ρόλο της Ζενεβιέβ Μαζαρί στην κριτική επιτροπή του ριάλιτι, λέγοντας πως: «Δεν μου αρέσει καθόλου. Εμένα μου λείπει η Ηλιάνα από την επιτροπή. Η Ζενεβιέβ, αν έχει να πει κάτι, θα το πει. Το πώς το λέει, ο λόγος που έχει, να ξέρετε είναι κομμάτι του ανθρώπου που γράφει το σενάριο».

Για την ίδια, η Μέγκι Ντρίο υποστήριξε πως: «Μου έχουν φτάσει λόγια στα αυτιά μου, που λέει πως ήμασταν πολύ καλές φίλες αλλά πλέον έχουμε μαλώσει. Προσωπικά επειδή την ξέρω την Θεοδώρα, έχει κάνει προσπάθειες για να μπει και σε άλλα ριάλιτι, νομίζω είτε στο X-Factor είτε στο Τhe Voice, είχε πάει σαν τραγουδίστρια και τώρα πηγαίνει και στο μόντελινγκ. Όπου βγει για να γίνουμε λίγο διάσημες».