Σοκ για την Αγγελική - Μαθαίνει όλη την αλήθεια για τον Στέφανο

Spoiler Alert!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σοκ για την Αγγελική - Μαθαίνει όλη την αλήθεια για τον Στέφανο

Κανονικό σοκ προκαλεί η νέα εξέλιξη της αγαπημένης σειράς του ALPHA, Αγγελική. Συγκεκριμένα, η πρωταγωνίστρια θα μάθει όλη την αλήθεια για τον Στέφανο και για το γεγονός ότι δεν συμμετείχε στον βιασμό της.

Όπως διαβάζουμε σε ρεπορτάζ του περιοδικού TV O’CLOCK και της Σοφίας Τσίρκα, στα προσεχή επεισόδια, ο Μιχάλης και η Αγγελική αποφασίζουν να φύγουν από τη φάρµα των Αργυρών και να ζήσουν τη ζωή που στερήθηκαν. Οι εξελίξεις ωστόσο τούς προλαβαίνουν, καθώς η Αγγελική μαθαίνει πως ο Στέφανος δεν συµµετείχε στον βιασμό της.

Δείτε εδώ και ένα αποκλειστικό μας ρεπορτάζ για τον γάμο που θα γίνει στην Αγγελική

Η Αγγελική μαθαίνει την αλήθεια για το βράδυ του βιασμού της

Στο κτήµα της οικογένειας πραγµατοποιείται ένα µεγάλο πάρτι. Σε αυτό ο Νικόλας χάνει τον έλεγχο και πίνει πολύ ακόµη µία φορά. Ο νεαρός δεν είναι καλά και ζητάει την Αγγελική. Όταν εκείνη πηγαίνει εκεί, ύστερα από τηλεφώνηµα του Αποστόλη, ο Νικόλας προβαίνει σε µια αναπάντεχη αποκάλυψη. Με µισόλογα της αποκαλύπτει πως ο ίδιος, ο Παύλος και ο ∆ηµήτρης έκαναν στο παρελθόν κάτι πολύ άσχηµο σε ένα κορίτσι.

Αγγελική spoiler

Η Αγγελική αντιλαµβάνεται πως µιλάει για τον βιασµό της και σοκάρεται. Ωστόσο, η µεγαλύτερη έκπληξη έρχεται όταν ο Νικόλας τής εξοµολογείται πως ο Στέφανος δεν γνωρίζει τίποτα γι’ αυτό το περιστατικό. Τότε η Αγγελική ξαφνιάζεται, καθώς διαπιστώνει πως ο Στέφανος δεν ήταν ένας από τους τέσσερις άντρες που τη βίασαν εκείνο το µοιραίο βράδυ.

Ο Στέφανος αποφασίζει να φύγει από το σπίτι

Όλα ανατρέπονται ακόµη µία φορά, καθώς η Αγγελική συνειδητοποιεί πως άδικα τον άφησε να καταστραφεί οικονομικά για να τον εκδικηθεί. Την ίδια στιγµή, η κατάσταση ανάµεσα στον Στέφανο, στη µητέρα του και στον Παύλο είναι τεταµένη.

Μάλιστα, ο Στέφανος ύστερα από έναν έντονο καβγά µε τον αδελφό του αποφασίζει να φύγει από το σπίτι και να πάει να µείνει µε την Τζένη. Εν τω µεταξύ, η Αγγελική και ο Μιχάλης έχουν ταραχθεί από τις αποκαλύψεις του Νικόλα σχετικά µε το βράδυ του βιασµού και αποφασίζουν να µάθουν αν όντως είναι αλήθεια.

Τι θα δούμε στο αυριανό επεισόδιο της Αγγελικής

Ο Στέφανος αποφασίζει να σταθεί στο πλευρό της αγνοώντας την επιθυμία της Αθηνάς. Η Τζένη θέλει να συναντήσει την Αθηνά και να της εξηγήσει τι πραγματικά συνέβη αλλά ο Στέφανος της το αποκλείει. Η σχέση του Μιχάλη και της Αγγελικής ανακοινώνεται επίσημα σε όλη την οικογένεια και δημιουργεί εντάσεις και καχυποψία φέρνοντας την Αγγελική σε δύσκολη θέση. Ο Στέφανος καλείται να πάρει δύσκολες αποφάσεις για την επιβίωση της επιχείρησης ενώ ο Παύλος κάνει μία ακόμα απελπισμένη προσπάθεια να κερδίσει την καρδιά της Σοφίας.

Η Κατερίνα νιώθει πόνους στην κοιλιά και ανησυχεί για την εγκυμοσύνη της. Ο Μιχάλης έρχεται σε σύγκρουση με την Αγγελική και προσπαθεί να τη μεταπείσει για την εκδίκησή της. Η Αγγελική του αποκαλύπτει ένα τραγικό συμβάν από το παρελθόν της και ο Μιχάλης καλείται να διαλέξει πλευρά και να ξεκαθαρίσει τα συναισθήματά του γι’ αυτήν.