Δευτέρα, 29 Μαΐου 2023 | Επικοινωνία

Γιάννης Παπαμιχαήλ: Ο γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη με μαγιό! Η αλλαγή στα κιλά του, τεράστια...

Δεν θα τον αναγνωρίσετε

Γιάννης Παπαμιχαήλ: Ο γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη με μαγιό! Η αλλαγή στα κιλά του, τεράστια...
News 22.10.2020 09:09
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ έχει τραβήξει όλα τα βλέμματα και έχει αποσπάσει αμέτρητα θετικά σχόλια για την αλλαγή που κατάφερε να πραγματοποιήσει.

Μετά από πολύ προσπάθεια, ο γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ κατάφερε να χάσει 46 ολόκληρα κιλά σε ηλικία 50 ετών.

Η αλήθεια είναι πως αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα υγείας λόγω της παχυσαρκίας, πράγμα που τον ανάγκασε να πιεστεί και να καταφέρει, όμως, επιτυχώς να τα ξεπεράσει όλα.

Ο ίδιος είχε πει για την απώλεια των κιλών του: «Έχω αποτραβηχτεί λίγο τον τελευταίο χρόνο για να έχω την πνευματική μου ηρεμία. Βγαίνω σε παραστάσεις, στο γήπεδο, με φίλους. Έκανα χειρουργείο γιατί είχα παχύνει πάρα πολύ, γι’ αυτό είχα εξαφανιστεί. Έχω χάσει 46 κιλά κι έχω να χάσω άλλα 12. Ήταν λίγο δύσκολο κι επικίνδυνο» Δείτε το βίντεο που ανέβασε για τον πατέρα του!

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ δημοσίευσε μία φωτογραφία του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook που είναι φουλ ανανεωμένος και σχολίασε: «Όσο είναι ακόμα καλός ο καιρός, πάμε παραλία. Να ξεχάσουμε λίγο κοροναιους, και λοιπά προβλήματα ...»!

Γιάννης Παπαμιχαήλ λεζάντα

Γιάννης Παπαμιχαήλ παραλία

Γιάννης Παπαμιχαήλ κιλά

Γιάννης Παπαμιχαήλ μείον 46 κιλά

Γιάννης Παπαμιχαήλ αλλαγή κιλών

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Ο γιος της χώρισε! Αυτή είναι η γνωστή ηθοποιός που μπαίνει τώρα σπίτι του...

"Λάμπει" στο πλευρό της αγαπημένης του ο Γιάννης Παπαμιχαήλ! Η κοινή τους εμφάνιση που γύρισε κεφάλια!

Share