Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Γιάννης Ζουγανέλης: "Η κόρη μου, μου φύλαγε κρυφό τον γάμο, το έμαθα..."

Αποκαλύπτει αν θέλει να γίνει παππούς

Γιάννης Ζουγανέλης:
News 22.10.2020 09:11
Από Ιωάννα Πολυχρόνη

Στο Direct και στον Τάκη Χατζή έδωσε συνέντευξη ο Γιάννης Ζουγανέλης ο οποίος μίλησε για την τρυφερή σχέση του με την κόρη του Ελεωνόρα Ζουγανέλη αλλά και για το πως τους ανακοίνωσε τελευταία στιγμή τον γάμο της.

«Δεν παρενέβαινα ποτέ στις επιλογές της, σε ό,τι έχω ιερό. Ούτε μια στιγμή, ούτε μία νύξη!», είπε ο Γιάννης Ζουγανέλης και συνέχισε: «Ήμουν στη Μύκονο και με πήρε τηλέφωνο και μου είπε: «Προς το παρόν θέλω να ξέρετε ότι αυτό μου συμβαίνει, θέλω να ζητήσω το χέρι της κόρης σας, έστω και από τηλεφώνου».

«Εννοείται ότι θέλω να γίνω παππούς, είναι ό,τι καλύτερο μπορεί να μου συμβεί», εξομολογήθηκε ο Γιάννης Ζουγανέλης και ανέφερε για τον γάμο:

«Καμιά 30αριά ήταν οι προσκεκλημένοι, το ζευγάρι παντρεύτηκε στο προαύλιο μια μικρής εκκλησίας. Η κόρη μου μού το φύλαγε μέχρι τελευταία στιγμή. Μου είχε πει ότι θα παντρευτεί με πολιτικό γάμο και θα κάνει αργότερα τον θρησκευτικό, όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες. Σάββατο παντρεύτηκε, τη Δευτέρα το έμαθα. Από μωρό παιδί αυτό το κοριτσάκι με εκπλήσσει». Δείτε φωτογραφίες απο τον εντυπωσιακό γάμο.

Γιάννης Ζουγανέλης: Τι είπε στον Σπύρο Δημητρίου όταν παρέδωσε την Ελεονώρα στην εκκλησία

Για πρώτη φορά ο Γιάννης Ζουγανέλης, αποκάλυψε τα λόγια που είπε στον γαμπρό του, Σπύρο Δημητρίου, όταν του παρέδωσε στην εκκλησία την κόρη του Ελεονώρα. Συγκίνησε ο ηθοποιός για ακόμη μια φορά.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια και κριτής του The Voice ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμο του με τον αγαπημένο της σε ένα παραμυθένιο σκηνικό και με λίγους καλεσμένους λόγω κορωνοϊού.

Λίγες μέρες μετά το ευχάριστο γεγονός, ο Γιάννης Ζουγανέλης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Καλύτερα δε γίνεται” και αποκάλυψε τι είπε στον γαμπρό του όταν παρέδωσε την κόρη τους στην εκκλησία για να πραγματοποιηθεί το μυστήριο.

«Σου παραδίδω ένα κορίτσι το οποίο μεγάλωσε μέσα στον ήχο, στην σκέψη και στην πάλη με την αισθητική και εύχομαι να την εξελίξεις», ήταν τα λόγια του.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ελεονώρα Ζουγανέλη: Είναι τελικά έγκυος;

Ελεονώρα Ζουγανέλη - Σπύρος Δημητρίου: Αυτός είναι ο λόγος που δεν ήθελαν να αναβάλλουν το γάμο

Share