Ραγίζει καρδίες ο Νίκος Κοκλώνης για τον θάνατο του φίλου του: "Δεν μπορούσα να το πιστέψω μέχρι που..."

Συγκλονιστική η δήλωση του..

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ραγίζει καρδίες ο Νίκος Κοκλώνης για τον θάνατο του φίλου του:

Ο Νίκος Κοκλώνης συγκλόνισε με την συνέντευξη που παραχώρησε στην On Time και την Σάσα Σταμάτη. Ο παρουσιαστής μίλησε για την πιο δύσκολη στιγμή που βίωσε στα παιδικά του χρόνια, όταν δηλαδή έχασε από τροχαίο τον παιδικό του αγαπημένο φίλο.

Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Στη Β΄ Λυκείου έζησα την πιο συγκλονιστική στιγμή της ζωής μου. Ο κολλητός μου ο Αντώνης, που ήμασταν φίλοι από την Α΄ Δημοτικού σαν αδέλφια, είχε ένα τροχαίο με ένα μηχανάκι και σκοτώθηκε ακαριαία στον Πειραιά, στον Άγιο Νικόλα μπροστά.. Δεν μπορούσα να το πιστέψω, μέχρι που πήγα στην εκκλησία στον Άγιο Βασίλειο στον Πειραιά και είδα το φέρετρο ανοιχτό. Και όταν άκουσα τη μάνα του να λέει «Νίκο, κοίτα πώς σε κοιτάζει ο Αντώνης μας», λιποθύμησα». Γιατί ο παρουσιαστής ήταν οργισμένος με την Ραχήλ Μακρή;

Νίκος Κοκλώνης: Η τραγική απώλεια που τον σημάδεψε - Είχε πάρει 60 ολόκληρα κιλά

Ο γοητευτικός Νίκος Κοκλώνης, μίλησε για μία από τις πιο σκοτεινές περιόδους της ζωής του και οι δηλώσεις του συγκλόνισαν. Η τραγική απώλεια που βίωσε και τον σημάδεψε, είχε ως αποτέλεσμα εκτός από μία κατεστραμμένη ψυχολογία, 60 ολόκληρα κιλά τα οποία πήρε.

Διαβάστε παρακάτω όλα όσα είπε στο 7 μέρες tv, για τα 150 κιλά που έφτασε να ζυγίζει και την ραγισμένη ψυχολογία που είχε, ύστερα από το θάνατο ενός αγαπημένου του προσώπου.

Η τραγική απώλεια που σημάδεψε τον Νίκο Κοκλώνη και τον οδήγησε να πάρει 60 ολόκληρα κιλά

"Είχα μια σχέση σχεδόν δέκα χρόνια, όπου σκοτώθηκε σε τροχαίο. Ήταν μια πολύ δύσκολη φάση της ζωής μου, και ήταν ο λόγος που πήρα γύρω στα εξήντα κιλά και τα έχασα μετά"

Σε μία άλλη του συνέντευξη είχε μιλήσει εκτενέστερα για το τραγικό συμβάν και τα παρεπόμενα που αυτό είχε στην ψυχολογία, όπως και στην ζωή του ολόκληρη. Διαβάστε παρακάτω όσα εξέφρασε.

Νίκος Κοκλώνης απώλεια 60 κιλά

"Ήμουν 150 κιλά. Η σχέση που είχα τότε σκοτώθηκε σε ατύχημα με μηχανή και από τη στενοχώρια μου μέσα σε ένα χρόνο έφτασα τα 150 κιλά. Δεν ήθελα να βγαίνω από το σπίτι. Κατάθλιψη. Μόνο έτρωγα. Μια μέρα ήρθε επίσκεψη ένας φίλος μου και μου είπε: “Το μπούτι σου είναι τρία μωρά. Δεν θα κάνεις κάτι για αυτό;”.

Όμως, δεν ήθελα να ακούσω κανέναν. Έλεγα “όχι, αφήστε με να φάω”. Έτρωγα και ένιωθα πως αυτό με καλύπτει. Μέχρι κάποια στιγμή που κοιτάχτηκα στον καθρέφτη γυμνός και είπα πως πρέπει να αλλάξω την κατάστασή μου.

Τους επόμενους έξι μήνες έτρωγα μόνο φρούτα –μπορεί και τρία καρπούζια στην καθισιά μου! Έτσι έχασα τα κιλά. Και αφού έκανα τις δίαιτες και έφτασα σε ένα φυσιολογικό βάρος, είπα “τώρα έφτασε η ώρα μου. Πού είναι ο πλαστικός;”.

Και ξεκίνησα να κάνω διάφορα μικροπράγματα για να ολοκληρώσω το makeover. Δεν έχω ταμπού με αυτά. Πιστεύω ότι ο άνθρωπος πρέπει να προσέχει την εικόνα του και να κάνει ό,τι μπορεί για να νιώθει καλά με αυτό που βλέπει στον καθρέφτη του"