Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ο Ρώμας απαντά στην έκκληση της Μουτίδου για τους ομοφυλόφιλους: "Καμιά Μουτίδου δεν έχει δικαίωμα να..."

Δεν μασάει τα λόγια του!

Ο Ρώμας απαντά στην έκκληση της Μουτίδου για τους ομοφυλόφιλους:
News 22.10.2020 11:18
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Σούσουρο έχει προκαλέσει η συνέντευξη του Γιώργου Καπουτζίδη σχετικά με τους ομοφυλόφιλους, η οποία στάθηκε αφορμή για την Σοφία Μουτίδου να ξεσηκωθεί να κάνει έκκληση σε όλους αυτούς που έχουν "διαφορετικές" προτιμήσεις να βγουν δημόσια και να μιλήσουν ανοιχτά, χωρίς φόβο. Ο Χάρης Ρώμας έρχεται να ολοκληρώσει αυτές τις δηλώσεις, στις οποίες βρίσκεται απολύτως αντίθετος.

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός δεν συμφωνεί διόλου με το να "ζητωκραυγάζεις" τα θέλω σου και τις επιλογές σου, γιατί αυτό δεν φέρνει κανένα αποτέλεσμα. Ο ίδιος δεν μάσησε καθόλου τα λόγια του και είπε χαρακτηριστικά:

«Είναι γνωστή αυτή η ιστορία με το λεγόμενο outing. Το να προσπαθείς να το επιβάλλεις με κάποιο τρόπο σε όλους τους υπόλοιπους, οι οποίοι πιθανολογείς ή ξέρεις ότι έχουν μια τέτοια επιλογή, έχει μεγάλη διαβάθμιση. Είναι άλλο σε προκαλώ, άλλο σε παρακαλώ και άλλο σε προστάζω. Δε ξέρω πως το έκανε η Μουτίδου. Είναι λίγο παρορμητική. Η πρόθεση ήταν καλή, αλλά είναι φασιστικό το να προσπαθείς να επιβάλλεις στον άλλον. Να τον βάλεις σε θέση μειονεκτική. Γιατί ουσιαστικά τον ονομάζεις δειλό.

Υπάρχουν άνθρωποι που η οικογένειά τους αντιμετωπίζει πρόβλημα με αυτό και δε θέλουν να φέρουν σε δύσκολη θέση την οικογένειά τους. Επίσης το να δημοσιοποιήσεις την προσωπική σου ζωή, έχει να κάνει και με το άλλο πρόσωπο. Δε μπορείς να υποχρεώσεις τον άλλο να μπει σε αυτή τη θέση με το ζόρι. Πρέπει να το κάνει με το σωστό τρόπο. Τα προσωπικά δεδομένα πρέπει να είναι σεβαστά. Καμία Σοφία Μουτίδου και κανένας Καπουτζίδης δεν έχει δικαίωμα να επιβάλλει στον άλλο το τι θα βγάλει προς τα έξω».

Γιώργος Καπουτζίδης: Η εξομολόγηση για την ομοφυλοφιλία και η οικογένεια - «Αν θελήσω να αποκτήσω παιδί..»

Καλεσμένος στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω βρέθηκε ο Γιώργος Καπουτζίδης, ο οποίος έκανε μια εκ βαθέων εξομολόγηση. Ο επιτυχημένος καλλιτέχνης, αναφέρθηκε στην ομοφυλοφιλία, ενώ μίλησε και για την οικογένεια που θα ήθελε να κάνει και το παιδί που θα ήθελε να αποκτήσει.

«Ήμουν ένα παιδί που έπαιζε πολύ στη γειτονιά μέχρι και την πέμπτη, έκτη δημοτικού, κάπου εκεί. Μετά έγινα ένα πολύ κλειστό παιδί που πέρασε τα χρόνια της εφηβείας κλεισμένο μέσα στο σπίτι. Η ανακάλυψη της σεξουαλικότητάς μου, η οποία ήταν διαφορετική από αυτή των υπόλοιπων παιδιών ήταν κάτι το οποίο με φόβισε, δεν ήξερα πώς να το αντιμετωπίσω, δεν ήξερα τι είμαι, γιατί είμαι.

Είναι μια πολύ δύσκολη διαδικασία και ότι λέω και ότι αγώνα κάνω τώρα πια είναι όχι για μένα, γιατί εγώ αυτό το οποίο ήθελα να κάνω στη ζωή μου, το έχω. Έχω τη ζωή που θέλω, έχω την αποδοχή από τους ανθρώπους που θέλω, είμαι εντάξει.

Δεν δέχθηκα bullying, προστάτεψα τον εαυτό μου, αλλά είχα και δυνατή προσωπικότητα. Σαν διαδικασία είναι πολύ αγχωτική για ένα παιδί, για έναν έφηβο. Και αυτό που προσπαθώ να κάνω είναι να στρώσω το έδαφος για τα παιδιά που μεγαλώνουν τώρα», είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Καπουτζίδης για την παιδική του ηλικία, όπου τότε ήταν που κατάλαβε την διαφορετικότητα στην ερωτική του ζωή. Να σημειώσουμε πως μια συγκλονιστική εξομολόγηση για την προσωπική του ζωή έκανε και στην εκπομπή φλΕΡΤ.

Η εξομολόγηση του Γιώργου Καπουτζίδη για την οικογένεια και το παιδί

«Δεν γνωρίζω ποιο είναι το όνειρο της καλής προσωπικής ζωής γιατί αυτό μεταλλάσσεται. Όταν είσαι 13-15 χρονών και βλέπεις, εγώ τουλάχιστον, μόνο σκοτάδι βλέπεις, δεν βλέπεις κάποια προοπτική ότι θα πάνε καλά τα πράγματα. Στην πορεία μεγαλώνοντας και όσο εξελίσσονται τα πράγματα και όσο αλλάζουν τα πράγματα αρχίζεις να βλέπεις ότι ναι, θα μπορούσα να κάνω οικογένεια, θα μπορούσα ίσως να κάνω και παιδί.

Δεν ξέρω αν είναι το θέλω μου, αν θελήσω θα το κάνω πραγματικότητα. Φυσικά ζω σε μια χώρα που δεν μου δίνει αυτό το δικαίωμα, δεν με απασχολεί όμως αυτό. Εγώ θα το καταφέρω και αν χρειαστεί να φύγω από αυτή τη χώρα που πολύ αγαπάω και να πάω κάπου αλλού, όσο αυτή η χώρα αρνείται να παραχωρήσει αυτό το δικαίωμα στους ομοφυλόφιλους πολίτες της, εγώ θα το κάνω παρ’ όλα αυτά.

Αλλά νιώθω ότι είμαι σε μια φάση, όπου στα επόμενα δύο χρόνια θα το δω λίγο πιο ξεκάθαρα το μέλλον μου. Ευτυχισμένος θέλω να είμαι», είπε ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Χάρης Ρώμας: Ανακοίνωσε μπροστά στις κάμερες πως το Καφέ της Χαράς...

Χάρης Ρώμας για Μουτίδου: "Ξέρω ότι σαν άνθρωπος είναι..." - Νέες δηλώσεις!

Share