Δεν θα πιστέψετε ποιος πρώην παίκτης του GNTM 3 πρωταγωνιστεί στο νέο βίντεο κλιπ της Τάμτα

Κι όμως!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Δεν θα πιστέψετε ποιος πρώην παίκτης του GNTM 3 πρωταγωνιστεί στο νέο βίντεο κλιπ της Τάμτα

Στις audition του GNTM3 είδαμε αρκετά μοντέλα που εντυπωσίασαν τους κριτές αλλά δυστυχώς δεν κατάφεραν να περάσουν στην επόμενη φάση. Παρόλα αυτά, κανένας δεν το έβαλε κάτω και συνέχισε δυναμικά στον χώρο. Έναν από αυτούς, μάλιστα, τον είδαμε να συμμετέχει στο καινούργιο βίντεο κλιπ της Τάμτα.

Ο λόγος για τον... Αdam, το πρόσωπο που συζητήθηκε περισσότερο από κάθε άλλο στις οντισιόν, μιας και η εμφάνιση του ήταν άκρως εντυπωσιακή και εκκεντρική. Αυτόν τον παίκτη διεκδικούν εταιρίες για καμπάνιες!

Το καινούργιο τραγούδι της Τάμτα με τον Mente Fuerte για τη συνεργασία τους «Δεν Είσαι Εδώ» κυκλοφορεί εδώ και μερικές μέρες και βρίσκεται ήδη στις πρώτες θέσεις των τάσεων στο Youtube.

Δείτε παρακάτω το βίντεο κλιπ:

Σούσουρο στα γυρίσματα του GNTM 3: Φωτογραφίες που "καίνε" Καράβα - Καγιά!

Τι σας έχω τι σας έχω; Αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό και ρεπορτάζ για τους αγαπημένους κριτές του GNTM 3, Βίκυ Καγιά και Γιώργο Καράβα. Δυστυχώς έκαναν ένα τεράστιο λάθος και το "μάτι" του Vanda's blog τα κατέγραψε όλα!

Τι συνέβη με Καράβα - Καγιά σε πρόσφατα γυρίσματα του GNTM 3

Την Κυριακή 18 Οκτωβρίου νωρίς το μεσημέρι η παραγωγή του GNTM 3 ταξίδεψε προς την Ελαφόνησο, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που σας μεταφέρω μόνο στο Youweekly.gr, για τις ανάγκες μιας φωτογράφησης των μοντέλων του GNTM 3!

Άνθρωπος που βρέθηκε εκεί κατέγραψε τόσο την Βίκυ Καγιά όσο και τον Γιώργο Καράβα να περιφέρονται μέσα στο καράβι της γραμμής από την παραλία Πούντα, προς την Ελαφόνησο, να κινούνται με απίστευτη ευκολία μέσα σε όλο πλοίο χωρίς μάσκες όπως προβλέπει μέτρο της κυβέρνησης για τον κορωνοϊό.

Και για αποφυγή παρεξηγήσεων συγκεκριμένο άρθρο ως προς αυτό το μέτρο αναφέρει χαρακτηριστικά:

Η αύξηση στην πληρότητα των πλοίων έφερε και την υποχρεωτική χρήση μάσκας προσώπου για τους επιβάτες ακόμα και στον χώρο του καταστρώματος.

Την υποχρεωτική χρήση προστατευτικής μάσκας προσώπου για τους ταξιδιώτες στα πλοία, ακόμα και στον χώρο του καταστρώματος, ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας.

Η συγκεκριμένη απόφαση, ελήφθη στο πλαίσιο της απόφασης για αύξηση στην πληρότητα των πλοίων αλλά και λόγω της παρατηρούμενης αύξησης κρουσμάτων κοροναϊού στη χώρα τις τελευταίες ημέρες, ενώ όπως υπογράμμισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, το μέτρο για τη χρήση μάσκας θα ισχύσει μέχρι τις 18 Αυγούστου. Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με απόφαση της κυβέρνησης, αυξάνεται τη πληρότητα στα πλοία ακτοπλοΐας, από 60 στο 80% για σκάφη χωρίς καμπίνες και από 65 στο 85% για πλοία με καμπίνες.

Όπως δήλωσε ο Στέλιος Πέτσας «η συμμόρφωση στο μέτρο είναι κρίσιμη ώστε να μην ληφθούν δραστικότερα μέτρα περιορισμού της πληρότητας των πλοίων».

Και επειδή εγώ πάντα στο Vanda's blog μιλάω με αποδείξεις...

Οι φωτογραφίες από τα γυρίσματα του GNTM 3 που "καίνε" Καράβα και Καγιά

Καράβας GNTM 3

Γυρίσματα GNTM 3

Γυρίσματα GNTM 3 χωρίς μέτρα προστασίας και μάσκες

Βίκυ Καγιά γυρίσματα GNTM ελαφόνησο αποκλειστικό ρεπορτάζ Youweekly.gr