"Πόσο ύπουλα!" - Η Σκορδά ταπεινώνει στο Πρωινό τον Αλέξη Γεωργούλη!

Τα είπε όλα!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor

Με αφορμή όσα είπε ο Αλέξης Γεωργούλης στην εκπομπή του Τάκη Χατζή για τον μισθό του από το Ευρωκοινοβούλιο, η Φαίη Σκορδά επανέφερε το θέμα στο Πρωινό, την Πέμπτη και "άδειασε" τα όσα είπε.

Θυμίζουμε, ότι μετά την προβολή βίντεο με δηλώσεις που είχε κάνει σε ραδιοφωνική εκπομπή ο Αλέξης Γεωργούλης για τον μισθό του, ο ίδιος σε τηλεφωνική του επικοινωνία με το Ευτυχείτε κατηγόρησε το Πρωινό για μοντάζ σε όσα είχε πει.

Η Φαίη Σκορδά, λοιπόν, ζήτησε να παίξουν ξανά το απόσπασμα όπως το είχαν προβάλει στο Πρωινό σε αντιπαραβολή με όσα ανέφερε ο ευρωβουλευτής, ηθοποιός και παρουσιαστής στην εκπομπή του Τάκη Χατζή. Αμέσως μετά, η παρουσιάστρια μίλησε αρχικά με τη σιωπή της και στη συνέχεια επέλεξε να πετάξει μόνο μερικά βέλη από την φαρέτρα της:

«Είναι από τις περιπτώσεις που δεν χρειάζεται να σχολιάσεις κάτι παρά μόνο να τον ακούς. Τρελαίνομαι με κάποιους ανθρώπους και με το πόσο ύπουλα θέλουν να λειτουργούν. Η λέξη μοντάζ σημαίνει ότι κάτι κρύβεις, κάτι δεν θέλεις να πεις».

«Μόνο εμένα σηκώθηκαν τα μαλλιά μου;», αναρωτήθηκε η Φαίη Σκορδά κλείνοντας το θέμα. Δείτε ακόμα μια δήλωση της Φαίης κατά του Γεωργούλη.

Αλέξης Γεωργούλης: Αποκάλυψη για το Είσαι το ταίρι μου - "Μου έλεγαν πως κοιμήθηκα με κάποιον και πήρα τον ρόλο"

Απέναντι από τον Τάκη Χατζή θα βρεθεί ο Αλέξης Γεωργούλης, τη νύχτα της Τετάρτης, με διάθεση να μιλήσει με ειλικρίνεια για όλα. Αλήθεια, ο ηθοποιός και ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ… ψήνει το ψάρι και από τις δυο πλευρές;

Όπως παρακολουθήσαμε στο απόσπασμα που προβλήθηκε στο Happy Day, ο δημοσιογράφος ρώτησε πολλά τον Αλέξη Γεωργούλη και εκείνος απάντησε σε όλα!

«Η πρώτη μου δουλειά γνωστή που βγήκε ήταν το Είσαι το ταίρι μου. Είχα δεχτεί κριτικές. Κάποιοι έλεγαν πως πήρα τον ρόλο γιατί κοιμόμουν με κάποιον κύριο. Δεν έχει συμβεί αυτό.

Ούτε το ψάρι το ψήνω και από τις δύο μεριές. Σήμερα δε συζώ με κάποια, αλλά δεν είμαι μπακούρι. Κάτι έχω» είπε ο Αλέξης Γεωργούλης..