Αδιανόητο! Ηθοποιός ακύρωσε τις Άγριες Μέλισσες για να μην ξυρίσει το μούσι του

Δείτε ποιος είναι

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Αδιανόητο! Ηθοποιός ακύρωσε τις Άγριες Μέλισσες για να μην ξυρίσει το μούσι του

Στην Φωλιά των Κου Κου βρέθηκε καλεσμένος ο Αλέξανδρος Μυλωνάς ο οποίο μίλησε για την παρουσία του στην ταινία The Lost Daughter αλλά και για την εμπειρία του από τα καστινγκ για τις Άγριες Μέλισσες.

Αποκάλυψε πως του είχε γίνει πρόταση να πρωταγωνιστήσει στην σειρά αλλά ο ίδιος την απέρριψε επειδή θα έπρεπε να ξυρίσει τα μούσια του κάτι που δεν ήθελε!

Συγκεκριμένα έιπε:

«Δέχτηκα μια πρόταση για τις Άγριες Μέλισσες αλλά δεν μπορούσα να την κάνω διότι έπρεπε να είμαι ξυρισμένος και στις Σπέτσες με ήθελαν με γένια. Οπότε, διάλεξα τις Σπέτσες», ανέφερε ο Αλέξανδρος Μυλωνάς. Δείτε εδώ αναλυτικά ντοκουμέντα από τα γυρίσματα!

Έκτακτη είδηση για τις Άγριες Μέλισσες - Σοκαρισμένοι οι τηλεθεατές

Οι Άγριες Μέλισσες είναι αναμφίβολα μια από τις σπουδαιότερες ελληνικές σειρές των τελευταίων ετών. Από το πρώτο κιόλας επεισόδιο έκανε τρομερή επιτυχία και το κοινό δεν έπαψε να συζητάει για το ταλέντο των ηθοποιών και για την συγκλονιστική υπόθεση που διαδραματίζεται.

Η δεύτερη σεζόν κέντρισε ακόμη περισσότερο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών μιας και οι εξελίξεις και η τροπή της σειράς έφεραν τα πάνω κάτω. Δυστυχώς όμως, το δίδυμο που βρίσκεται πίσω από το καταπληκτικό σενάριο, ανακοίνωσε ότι δεν θα υπάρχει τρίτος κύκλος, αφήνοντας ο κοινό απολύτως σοκαρισμένο και απογοητευμένο.

Συγκεκριμένα, η Μελίνα Τσαμπάνη και ο Πέτρος Καλκόβαλης παραχώρησαν μια αποκλειστική συνέντευξη στο Real Life και στον δημοσιογράφο Βασίλη Μπουζιώτη, αποκαλύπτοντας το τέλος της σειράς αλλά και την έναρξη μιας καινούργιας.

«Δεν υπάρχει πρόβλεψη για τρίτο κύκλο «Μελισσών», δεν είναι η δική μας πρόθεση να το συνεχίσουμε. Έχουμε ετοιμάσει μια άλλη σειρά, την οποία αγαπάμε πάρα πολύ και την πιστεύουμε και θέλουμε του χρόνου να δοκιμαστούμε σε αυτήν. Και επειδή πολλά ακούστηκαν τελευταία, δεν έχουμε συμβόλαιο αποκλειστικότητας με κανένα κανάλι, παρά μόνο με τον παραγωγό μας, τον κ. Καραγιάννη. Η πρόταση αυτή συζητείται ήδη με τον ΑΝΤ1, με τον οποίο έχουμε μια εξαιρετική συνεργασία, οπότε ευελπιστούμε ότι όλα θα πάνε καλά στο τέλος» ανέφεραν χαρακτηριστικά.

«Τα σπόιλερ είναι ένας εφιάλτης για εμάς, από τη στιγμή που θέλουμε να προσφέρουμε ανατροπές και εκπλήξεις στον θεατή. Κάθε φορά που βγαίνει ένα σπόιλερ, είτε ισχύει είτε όχι, είναι εξαιρετικά δυσάρεστο για όσους δουλεύουμε με τόση αγάπη γι’ αυτή τη σειρά. Θεωρούμε ότι χαλάει η μαγεία, οπότε… όχι. Δεν θα σας αποκαλύψουμε τίποτα για τη συνέχεια» σημείωσαν για τις αποκαλύψεις που βγαίνουν στο φως.