Πένθος για τον Μάκη Τσέλιο - Βυθισμένος στη θλίψη ο σχεδιαστής

Έχασε ένα κοντινό του πρόσωπο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Πένθος για τον Μάκη Τσέλιο - Βυθισμένος στη θλίψη ο σχεδιαστής

Ο γνωστός σχεδιαστής, Μάκης Τσέλιος μίλησε στην εφημερίδα On Time και μεταξύ άλλων θέλησε να αποκαλύψει πως εδώ και πολύ καιρό είναι βυθισμένος στη θλίψη. Συγκεκριμένα, βιώνει βαρύ πένθος καθώς έχει χάσει ένα κοντινό του πρόσωπο.

Ο Μάκης Τσέλιος μίλησε για το πώς βίωσε την καραντίνα καθώς και για το καλοκαίρι που πέρασε, το οποίο δεν ήταν σε καμία περίπτωση ξεκούραστο.

Τέλος αναφέρθηκε στον αγαπημένο του φίλο που έχασε μετά από μάχη που έδωσε με τον κορωνοϊό.

Μάκης Τσέλιος κορωνοϊός

«Είμαι κλεισμένος μέσα στο σπίτι γιατί είμαι τρομοκρατημένος από τον κορωνοϊό. Έχω κάνει τη μεγαλύτερη καραντίνα της ζωής μου. Είμαι από τον Φεβρουάριο, αν εξαιρέσεις 20 μέρες τον Ιούνιο στη Μύκονο και 10 τον Σεπτέμβρη που δεν υπήρχε κόσμος.

Οι διακοπές μου ήταν στο σπίτι μου μόνο. Δεν κάνω παρέα κανέναν. Μόνο με τον γιατρό μου τον καρδιολόγο και τη φίλη μου την πνευμονολόγο και με ανθρώπους που έχουν κάνει τεστ…», είπε μιλώντας στην Σάσα Σταμάτη.

Στη συνέχεια προσέθεσε: «Έχασα έναν φίλο μου σε ηλικία 42 ετών από κορωνοϊό στη Γαλλία και δεν είχε κανένα νόσημα. Ήταν υγιέστατος. Μίλησα μια φορά μαζί του στο κινητό και έζησε δεκαέξι μέρες. Δυστυχώς, νομίζω τους άνδρες τους πειράζει πιο πολύ». Θρήνος έχει ξεσπάσει και με την είδηση πως πέθανε από κορωνοϊό ο Ζήσης Κασιάρας.

Πέρα από τον Μάκη Τσέλιο, στο πένθος βυθίστηκε και η Μαρία Φιλίππου

Στο πένθος βυθίστηκε η γνωστή ηθοποιός Μαρία Φιλίππου. Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook έκανε μία πολύ συγκινητική ανάρτηση με την οποία θέλησε να ανακοινώσει στους διαδικτυακούς της φίλους πως έχασε ένα κοντινό της πρόσωπο.

Συγκεκριμένα, η αγαπημένη ηθοποιός ανακοίνωσε πως έχασε τη θεία της, ένα πρόσωπο με το οποίο βρισκόταν πολύ κοντά.

«ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 12:00 στο Κοιμητήριο της Νέας Σμύρνης αποχαιρετούμε την Αρχόντισσα της Μονεμβασιάς.Τη θεία μας,τη θεία τη δικιά μας ,των παιδιών μας ,της οικογένειας.Στο καλό αγαπημένη μου,ήσουν μοναδική,δοτική, ανιδιοτελής η αγάπη σου υπέροχή μου.θα μου λείψουν οι καφέδες ,τα μάφιν σου,οι συμβουλές μέσα απ' τις ατέλειωτες,σπουδαίες κουβεντούλες μας.ΙΩΑΝΝΑ ΑΓΓΕΛΑΤΟΥ ,ΣΤΟ ΚΑΛΟ!@Sandy Livieratou», έγραψε η Μαρία Φιλίππου.

Μαρία Φιλίππου θάνατος