Ανακοίνωση του Opentv για την Βίκυ Χατζηβασιλείου

Τι θα δούμε σήμερα;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ανακοίνωση του Opentv για την Βίκυ Χατζηβασιλείου

Μόλις πριν από λίγη ώρα, βγήκε μία νέα ανακοίνωση από το Opentv για την εκπομπή της Βίκυς Χατζηβασιλείου, «Γράμμα για σένα» στις 20:00. Η παρουσιάστρια, ανοίγει το επόμενο γράμμα που θα ενώσει αποστολείς με παραλήπτες, φέρνοντας έντονη συγκίνηση.

Αυτή είναι η ανακοίνωση του Opentv για την εκπομπή της Βίκυς Χατζηβασιλείου

Η παραλήπτρια του πρώτου γράμματος ταξιδεύει απόψε το βράδυ από την Γερμανία για να μάθει ποιος κρύβεται πίσω από αυτό. Το τελευταίο διάστημα βρίσκεται σε απόγνωση καθώς έχει στερηθεί τα τέσσερα παιδιά της. Η ίδια έμεινε στο δρόμο και δεν έχει κανένα στήριγμα. Ποια είναι η γυναίκα που την αναζητά απόψε στην εκπομπή και τι σημαντικό τους συνδέει;

Βίκυ Χατζηβασιλείου Opentv

Ο αποστολέας του δεύτερου γράμματος είναι ένα νεαρός άνδρας που από τα 16 του χρόνια έμαθε να είναι μαχητής. Ο Νίκος χρειάστηκε να παλέψει για να κρατηθεί στη ζωή. Και εκεί που ήταν ένα κοινωνικό παιδί γεμάτο δραστηριότητες, αποκόπηκε από όλους. Μέχρι που βρέθηκε η παραλήπτρια που με μια της κίνηση, τον βοήθησε να «αναγεννηθεί».

Σήμερα οι δυο τους συναντιούνται στο στούντιο της εκπομπής και η συνάντησή τους δεν περιγράφεται με λόγια. Η συγκινητική συνέχεια επί της οθόνης την Πέμπτη στις 20:00…

Θυμίζουμε πως την προηγούμενη εβδομάδα η παρουσιάστρια έκανε πρεμιέρα. Δείτε εδώ τα νούμερα τηλεθέασης που σημείωσε.

Βίκυ Χατζηβασιλείου: "Κατακεραυνώνει" τον Alpha - "Δεν με αφορούν καθόλου..."

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου βρέθηκε καλεσμένη το μεσημέρι της Κυριακής στο "Dot" και μίλησε με τον Θανάση Αναγνωστόπουλο και τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου. Η παρουσιάστρια αποκάλυψε την φετινή της πορεία, το καινούργιο επαγγελματικό βήμα που έκανε καθώς και για το πρώην κανάλι της, τον ALPHA.

H Βίκυ Χατζηβασιλείου δήλωσε χαρακτηριστικά πως «δεν κοιτάζω καθόλου πίσω μου. Δεν με αφορούν καθόλου τα νούμερα του ALPHA. Καθόλου, αλήθεια. Ούτε που ξέρω τι παίζει στην ώρα μου».

«Αυτό λέγεται αυτοπροστασία, ίσως και λίγο σοφία να λέγεται αυτό» πρόσθεσε, με ειλικρίνεια, η γοητευτική παρουσιάστρια του OPEN. «Δες, όμως, τώρα που γυρίζω… Εκεί από όπου ξεκίνησα! Με το «Έχεις γράμμα» ξεκίνησα και εκεί επιστρέφω. Είναι η ίδια εκπομπή, το ίδιο φορμάτ το οποίο είναι ιταλικό και απλά τώρα του έδωσα έναν άλλον τίτλο για να μην είναι ακριβώς αυτό το παλιό. Είναι μια νέα αρχή, ένα restart αλλά είναι αυτό το φορμάτ και το λέμε Γράμμα Για Σένα». Δες τα νούμερα που έκανε στην πρεμιέρα!

«Έτσι, αυτή η εκπομπή που έφυγε από μένα, ξαναγυρίζει σε μένα» κατέληξε η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Δείτε παρακάτω ολόκληρο το απόσπασμα από την εκπομπή: