Νέο ντοκουμέντο με τον γιο της Σίας Κοσιώνη και του Κώστα Μπακογιάννη

Είναι αξιολάτρευτος!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Νέο ντοκουμέντο με τον γιο της Σίας Κοσιώνη και του Κώστα Μπακογιάννη

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Σία Κοσιώνη αποφάσισε να ανεβάσει ένα νέο ντοκουμέντου του γιου που έχει αποκτήσει με τον αγαπημένο της σύζυγο, Κώστα Μπακογιάννη και είναι σε κάθε περίπτωση η πιο αξιολάτρευτη εικόνα που είδαμε σήμερα.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια πολύ συχνά επιλέγει να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από την καθημερινή της ζωή με τον γιο της και κάθε φορά, οι αναρτήσεις της γίνονται πραγματικά ανάρπαστες.

Αυτή τη φορά, η Σία Κοσιώνη ανέβασε μία φωτογραφία στην οποία φαίνεται πως ο γιος της, της ζωγραφίζει το χέρι.

Μάλιστα δε δίστασε να αστειευτεί και να πει στο κοινό της πως αν δουν κάτι μπλε στα χέρια της στο δελτίο ειδήσεων, θα είναι η ζωγραφιά που έκανε ο γιος της. Δείτε εδώ και την ανάρτηση της Σίας Κοσιώνη που έγινε viral σε λίγα λεπτά.

Σία Κοσιώνη Κώστας Μπακογιάννης γιος

Σία Κοσιώνη: Την «τσάκωσαν» με την κόρη του Κώστα Μπακογιάννη - Η εμφάνιση που συζητήθηκε

Την Σία Κοσιώνη «τσάκωσε» ο φωτογραφικός φακός στο κέντρο της Αθήνας, μαζί με την κόρη του Κώστα Μπακογιάννη, αλλά και το γιο τους Δήμου. Μάλιστα, η εμφάνιση της, συζητήθηκε από πολλούς περαστικούς, καθώς την είδαμε πιο χαλαρή από κάθε άλλη φορά.

Η παρουσιάστρια έχοντας βρει χρόνο από τις υποχρεώσεις της στο κανάλι του ΣΚΑΙ, πήρε το γιο της, Δήμο και την κόρη του συζύγου της Δανάη και περπάτησαν στο Ζάππειο Μέγαρο.

Η Σία Κοσιώνη, έτσι όπως σπάνια την βλέπουμε, έκανε τη βόλτα της χαμογελαστή με loose μπλε παντελόνι, απλό γκρι tshirt και αθλητικά παπούτσια.

Είναι μια από τις φορές που βλέπουμε τη δημοσιογράφο - παρουσιάστρια χαλαρή χωρίς να φορά τα αυστηρά κοστούμια του δελτίου ειδήσεων.

Σία Κοσιώνη Κώστας Μπακογιάννης παιδιά

Σία Κοσιώνη Δήμος Μπακογιάννης

Να σημειώσουμε πως συνολικά ο Κώστας Μπακογιάννης έχει 4 παιδιά, τα δυο μεγαλύτερα είναι από τον πρώτο του γάμο με την Κύπρια Κάλλια Καμπουρίδου. «Καταφέραμε να κρατήσουμε άριστες σχέσεις με την πρώην σύζυγο μου γιατί τα παιδιά μας είναι πάνω από όλα. Είναι η απόλυτη προτεραιότητα της ζωής μας», είχε απαντήσει ο Δήμαρχος Αθηναίων για τη σχέση με την μητέρα των παιδιών του.