Τρίτη, 01 Δεκεμβρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

The Bachelor: Ξεκάθαρος ο Βασιλάκος - Το μεγάλο παράπονό του από την Χριστίνα

Της την είπε

The Bachelor: Ξεκάθαρος ο Βασιλάκος - Το μεγάλο παράπονό του από την Χριστίνα
News 22.10.2020 22:53
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Στο σημερινό επεισόδιο του The Bachelor, ο Παναγιώτης Βασιλάκος αποφάσισε να γίνει πολύ ξεκάθαρος με την Χριστίνα και έτσι, μετά το ομαδικό ραντεβού της ανέλυσε, ποιο είναι ακριβώς το μεγάλο παράπονο που έχει εδώ και καιρό από εκείνη.

Συγκεκριμένα, η Χριστίνα είπε μία ατάκα που ενόχλησε ιδιαίτερα τον Παναγιώτη - δείτε εδώ - και έτσι ο πρώτος Bachelor αποφάσισε να την πιάσει να της μιλήσει προκειμένου να ξεκαθαρίσει μερικά πράγματα μαζί της.

Έτσι της εξήγησε πως μερικές φορές οι αντιδράσεις της είναι πολύ έντονες και πως ο χαρακτήρας της δεν είναι τόσο ευγενικός. Η Χριστίνα έδειξε να καταλαβαίνει τι ακριβώς της έλεγε και στο τέλος του ζήτησε να την παίρνει πιο συχνά αγκαλιές.

Μάλιστα ο Παναγιώτης της είπε πως είναι μία πολύ όμορφη γυναίκα και πρέπει να συμπεριφέρεται ανάλογα.

The Bachelor: Ημίγυμνος ο Βασιλάκος χόρευε στο bachelor party τραγουδίστριας!

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος έχει κλέψει τις καρδιές των κοριτσιών, που τσακώνονται μέσα στο "The Bachelor" για το ποια θα τον κατακτήσει. Δεν γνωρίζουν, όμως, ότι ο Έλληνας bachelor πριν λίγα χρόνια είχε χορέψει και μάλιστα ημίγυμνος στο bachelorette party γνωστής Ελληνίδας τραγουδίστριας.

Συγκεκριμένα, το 2015 η Μελίνα Μακρή λίγο πριν το γάμο της ήρθε αντιμέτωπη με μια μεγάλη έκπληξη, στο party που της ετοίμασαν φίλοι της.

Η πρώην τραγουδίστρια του συγκροτήματος VEGAS, μίλησε στην κάμερα του "Ευτυχείτε" και στη Μένια Κούκου, για το συγκεκριμένο περιστατικό.

«Πήγα σε ένα δωματιάκι πριν μπω στο party, μου φόρεσαν ένα πέπλο και μου είπαν θα μπεις μέσα με τον Παναγιώτη. Εκείνος ήταν γυμνός από τη μέση και πάνω και ήταν πολύ χαβαλές και μπήκαμε μαζί μέσα. Όταν μπήκαμε στο club ο Παναγιώτης Βασιλάκος άρχισε να χορεύει και τα κορίτσια άρχισαν να ουρλιάζουν», ανέφερε η Μελίνα Μακρή.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Φεύγει οριστικά από την Ελλάδα μετά το The Bachelor η Έλενα Μπάση

The Bachelor - Spoiler: Το ραντεβού που θα φέρει ταραχή στο σπίτι

Share