The Bachelor: Ξέσπασε σε κλάματα η Μαρίνα - Τι συνέβη;

Στα χέρια του Παναγιώτη Βασιλάκου

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
The Bachelor: Ξέσπασε σε κλάματα η Μαρίνα - Τι συνέβη;

Δάκρυα χωρίς τέλος υπήρξαν στο «The Bachelor», με τη Μαρίνα να ξεσπά σε κλάματα μόλις ο Παναγιώτης Βασιλάκος της ανήγγειλε τα νέα για το ατομικό ραντεβού της, μην κρύβοντας τη μεγάλη συγκίνησή της.

Ο πρώτος Bachelor βγήκε για ατομικό ραντεβού με την Νικόλ, παραθέτοντάς της ένα υπέροχο βράδυ και την επόμενη μέρα πήγε στη βίλα, για να συναντήσει τα κορίτσια. Μετά τη συζήτησή τους, ανακοίνωσε πως θα υπάρξει ένα νέο ατομικό ραντεβού με δραστηριότητα και, συγκεκριμένα, ένα extreme sport.

Ο Βασιλάκος ανακοίνωσε πως η παίκτρια, που θα πήγαινε μαζί του, θα ήταν η Μαρίνα. Η ίδια ξέσπασε σε κλάματα, δείχνοντας τη συγκίνησή της, αν και η Αντζελίνα… πέταξε ξανά το φαρμάκι της, τονίζοντας πως τα δάκρυα αυτά ήταν ψεύτικα. Βέβαια η Μαρίνα ξέσπασε και νωρίτερα όταν ο Παναγιώτης επέλεξε την Νικόλ.

The Bachelor: Ημίγυμνος ο Βασιλάκος χόρευε στο bachelor party τραγουδίστριας!

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος έχει κλέψει τις καρδιές των κοριτσιών, που τσακώνονται μέσα στο "The Bachelor" για το ποια θα τον κατακτήσει. Δεν γνωρίζουν, όμως, ότι ο Έλληνας bachelor πριν λίγα χρόνια είχε χορέψει και μάλιστα ημίγυμνος στο bachelorette party γνωστής Ελληνίδας τραγουδίστριας.

Συγκεκριμένα, το 2015 η Μελίνα Μακρή λίγο πριν το γάμο της ήρθε αντιμέτωπη με μια μεγάλη έκπληξη, στο party που της ετοίμασαν φίλοι της.

Η πρώην τραγουδίστρια του συγκροτήματος VEGAS, μίλησε στην κάμερα του "Ευτυχείτε" και στη Μένια Κούκου, για το συγκεκριμένο περιστατικό.

«Πήγα σε ένα δωματιάκι πριν μπω στο party, μου φόρεσαν ένα πέπλο και μου είπαν θα μπεις μέσα με τον Παναγιώτη. Εκείνος ήταν γυμνός από τη μέση και πάνω και ήταν πολύ χαβαλές και μπήκαμε μαζί μέσα. Όταν μπήκαμε στο club ο Παναγιώτης Βασιλάκος άρχισε να χορεύει και τα κορίτσια άρχισαν να ουρλιάζουν», ανέφερε η Μελίνα Μακρή.