Εφιάλτης στην κουζίνα: «Άφωνος» ο Μποτρίνι - Έργαζόμενοι έδιωχναν πελάτες και παρήγγελναν από αλλού

Αδιανόητο περιστατικό!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Εφιάλτης στην κουζίνα: «Άφωνος» ο Μποτρίνι - Έργαζόμενοι έδιωχναν πελάτες και παρήγγελναν από αλλού

Χαμός επικράτησε στο χθεσινό 22/10 επεισόδιο της εκπομπής «Εφιάλτης στην κουζίνα». Συγκεκριμένα, ο Έκτορας Μποτρίνι «πάγωσε» μόλις είδε σε βίντεο, πως εργαζόμενοι του εστιατορείου, έδιωχναν τους πελάτες τους, ενώ παρήγγελναν να φάνε από αλλού.

Ο σεφ, βρέθηκε ένα ιταλικό εστιατόριο στον Κορυδαλλό και ο ιδιοκτήτης, Γκαετάνο, είναι πρώην καραμπινιέρος, με ελληνική καταγωγή. Ο ίδιος αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα, καθώς η προσέλευση του κόσμου έχει μειωθεί πολύ.

Αφού ο Έκτορας Μποτρίνι, δοκίμασε τα πιάτα και διαπίστωσε ότι το μενού είναι κάθε άλλο παρά Ιταλικό, οι μερίδες είναι υπερβολικά μεγάλες με την ποιότητα αρκετά χαμηλή, πήγε να ενημερώσει τους υπαλλήλους.

Όλα ωστόσο πήραν άλλη τροπή, όταν ο σεφ με τον Γκαετάνο, άνοιξαν ένα λάπτοπ και είδαν ντοκουμέντα από το εστιατόρειο. Συγκεκριμένα, είδαν τους εργαζόμενους σε διάλειμμά τους να παραγγέλνουν να φάνε από άλλο εστιατόριο αλλά και να διώχνουν πελάτες δηλώνοντας πως είναι κλειστά.

Αντίστοιχα χαμός και έντονα σκηνικά έγιναν και στο επεισόδιο στις 24/9!

Εφιάλτης στην κουζίνα: Έφτασε στα όρια του ο Μποτρίνι - Πέταξε τα πιάτα και έφυγε

Στο (08/10) επεισόδιο της εκπομπής «Εφιάλτης στην κουζίνα», ο Έκτορας Μποτρίνι επισκέφτηκε ένα παραλιακό εστιατόριο στην παραλία της Σαλαμίνας, το οποίο δεν άργησε πολύ να τον βγάλει έξω από τα ρούχα του.

Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος ήταν ο Αργύρης και δεν μπορούσε να συνεννοηθεί επιτυχώς με το προσωπικό του και δεν ήταν ικανοποιημένος από κανέναν, με τα προβλήματα να είναι πολλά.

Έτσι, οι αλλαγές στο προσωπικό και οι καβγάδες ήταν η καθημερινότητά του.

Όταν ο Έκτορας Μποτρίνι επισκέφτηκε το εστιατόριο βρέθηκε μπροστά σε έντονες αντιπαραθέσεις. Ο σεφ με το που έφτασε στο μαγαζί, θέλησε πρώτα να δοκιμάσει μερικά πιάτα, από τα οποία δεν έμεινε καθόλου ικανοποιημένος. Στη συνέχεια, επισκέφτηκε την κουζίνα ώστε να μιλήσει με την μαγείρισσα Έφη, στην οποία και εξέφρασε ανοιχτά τα παράπονά του. Ωστόσο, εκείνη δεν φάνηκε να τα δέχτηκε με αποτέλεσμα να αντιδράσει αρκετά έντονα. Ο Έκτορας δεν ήθελε και πολύ να γίνει έξαλλος με όλη την κατάσταση και έτσι πέταξε το φαγητό από ένα πιάτο στον πάγκο και αποχώρησε από την κουζίνα.

Εκτορας Μποτρίνι