Καταιγισμός σχολίων για την φωτογραφία που δημοσιεύθηκε από το σπίτι Μενεγάκη - Παντζόπουλου

Έτσι στα ξαφνικά εμφανίστηκε στο διαδίκτυο και προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Καταιγισμός σχολίων για την φωτογραφία που δημοσιεύθηκε από το σπίτι Μενεγάκη - Παντζόπουλου

Μια νέα φωτογραφία έκανε πριν από λίγες ώρες την εμφάνισή της στο διαδίκτυο, τραβηγμένη μέσα από το εσωτερικό του σπιτιού της Ελένης Μενεγάκη και του Ματέο Παντζόπουλου στα Μελίσσια! Ο λόγος που πήρε άπειρα σχόλια είναι η... μικρή Μαρίνα φυσικά!

Για την ακρίβεια η Ελένη Μενεγάκη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία στην οποία είναι αγκαλιασμένη με την Μαρινούλα κι εκείνη σαν σωστή... μικρή κυρία φοράει ροζ γόβες!

Η συγκεκριμένη φωτογραφία έχει σπάσει ρεκόρ σε likes για τις ώρες που έχει ανέβει και τα σχόλια από κάτω έχουν πάρει φωτιά! Μάλιστα η Ελένη έκανε το δικό της γράφοντας:

"Διαβαζω τα μηνυματα σας και θελω ν απαντησω σε ολες αλλα δεν γινετε ... Με συγκινησατε , με κανατε να γελασω με αστεια περιστατικα , κυριως ομως μου αρεσε που ειχατε να μοιραστειτε κατι με ολες μας ! Σας ευχαριστω αληθινα !"

Δείτε εδώ κι άλλες φωτογραφίες από το εσωτερικό του σπιτιού τους στα Μελίσσια! Θα πάθετε πλάκα...

Ελένη Μενεγάκη: Πήρε τον Ματέο Παντζόπουλο και έφυγαν από το σπίτι στα Μελίσσια - Τι συνέβη;

Η Ελένη Μενεγάκη εδώ και λίγο καιρό είναι απούσα από την τηλεόραση αλλά ευτυχώς παρούσα στα social media, με αποτέλεσμα να μένουμε συνεχώς ενημερωμένοι για την ζωή της παρουσιάστριας. Μάλιστα, μάθαμε σήμερα πώς πήρε τον αγαπημένο της, Ματέο Παντζόπουλο και έφυγαν από τα Μελίσσια.

Συγκεκριμένα, με μια ανάρτηση της στο προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, η παρουσιάστρια μας δήλωσε πως πήγαν ένα τριήμερο στην Άνδρο, σε ένα ησυχαστήριο στα Άχλα της Άνδρου. Δείτε εδώ την νέα φήμη που βγήκε για την παρουσιάστρια!

Η Ελένη Μενεγάκη ήταν ντυμένη casual, φορώντας ένα τζιν σορτς, αθλητικά παπούτσια, λευκό t shirt και ένα καπέλο.

Δείτε παρακάτω την φωτογραφία:

ελένη μενεγάκη

λεζάντα φωτογραφίας ελένη μενεγάκη