Στο νοσοκομείο ο Παναγιώτης Βασιλάκος - Τι συμβαίνει;

Η αποκάλυψη του Happy Day

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Στο νοσοκομείο ο Παναγιώτης Βασιλάκος - Τι συμβαίνει;

Στο νοσοκομείο οδηγήθηκε ο Παναγιώτης Βασιλάκος, όπως θα δούμε στο σημερινό 23/10 επεισόδιο του The Bachelor, έπειτα από ένα ατύχημα που θα έχει με το άλογο.

Συγκεκριμένα, λίγο πριν την τελετή των ρόδων, θα επιλέξει κάποιες κοπέλες για να απολαύσουν μια βόλτα με άλογα στη φύση και εκεί είναι που θα γίνει το ατύχημα. Λίγο πριν το τέλος της βόλτας, το άλογο της Ραφαέλας αφηνιάζει και την πετάει κάτω, ενώ το ίδιο θα πάει και ο Έλληνας bachelor.

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος θα πέσει κάτω, θα χτυπήσει και θα καταλήξει και εκείνος και η Ραφαέλα στο νοσοκομείο.

Η Βίβιαν θα επιστρέψει στη βίλα και θα ενημερώσει τις κοπέλες οι οποίες θα «παγώσουν». Δείτε ωστόσο το ακατάλληλο πλάνο της Νικόλ που δεν έκοψαν στον ALPHA.

Παναγιώτης Βασιλάκος The Bachelor νοσοκομείο

The Bachelor: Ημίγυμνος ο Βασιλάκος χόρευε στο bachelor party τραγουδίστριας!

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος έχει κλέψει τις καρδιές των κοριτσιών, που τσακώνονται μέσα στο "The Bachelor" για το ποια θα τον κατακτήσει. Δεν γνωρίζουν, όμως, ότι ο Έλληνας bachelor πριν λίγα χρόνια είχε χορέψει και μάλιστα ημίγυμνος στο bachelorette party γνωστής Ελληνίδας τραγουδίστριας.

Συγκεκριμένα, το 2015 η Μελίνα Μακρή λίγο πριν το γάμο της ήρθε αντιμέτωπη με μια μεγάλη έκπληξη, στο party που της ετοίμασαν φίλοι της.

Η πρώην τραγουδίστρια του συγκροτήματος VEGAS, μίλησε στην κάμερα του "Ευτυχείτε" και στη Μένια Κούκου, για το συγκεκριμένο περιστατικό.

«Πήγα σε ένα δωματιάκι πριν μπω στο party, μου φόρεσαν ένα πέπλο και μου είπαν θα μπεις μέσα με τον Παναγιώτη. Εκείνος ήταν γυμνός από τη μέση και πάνω και ήταν πολύ χαβαλές και μπήκαμε μαζί μέσα. Όταν μπήκαμε στο club ο Παναγιώτης Βασιλάκος άρχισε να χορεύει και τα κορίτσια άρχισαν να ουρλιάζουν», ανέφερε η Μελίνα Μακρή.