Τηλεοπτική «βόμβα»: Μπαινει στο GNTM 3 η Αθηνά Οικονομάκου - Πότε;

Ποιος ο ρόλος της;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τηλεοπτική «βόμβα»: Μπαινει στο GNTM 3 η Αθηνά Οικονομάκου - Πότε;

Στον 3ο κύκλο του GNTM θα μπει η Αθηνά Οικονομάκου, έχοντας στο πλευρό της, την συνεργάτιδα της, Μαίρη Συνατσάκη. Πότε θα δούμε αυτή την τηλεοπτική «βόμβα» στις οθόνες μας;

Η αποκάλυψη έγινε μέσα από την εκπομπη Ευτυχείτε, όταν η Έλενα Πολυκάρπου είπε «Η μία κυρία είναι παρουσιάστρια, έχει πάρει μέρος σε σόου, όπως το dancing, η άλλη είναι ηθοποιός. Η μία από τις δύο είναι παντρεμένη και έχει ένα παιδί, ενώ η άλλη έχει μία σχέση…».

Ενώ στη συνέχεια τόνισε «Είναι πολύ γνωστές κυρίες και θα μπουν στο GNTM στις Αρχές Νοεμβρίου και θα τις δούμε σε μία δοκιμασία όπου θα είναι και οι τέσσερις κριτές και με τον Καράβα…».
Από την εκπομπή του Μάρκου Σεφερλή στο GNTM 3.

Η Κατερίνα Καινούργιου, αμέσως κατάλαβε πως πρόκειται για την Αθηνά Οικονομάκου και την Μαίρη Συνατσάκη.

Πριν γίνει γνωστή η είδηση για το GNTM 3 η Αθηνά Οικονομάκου πήγε διακοπές με τον σύζυγό της

Η Αθηνά Οικονομάκου είναι λάτρης των ταξιδιών γι'αυτό και το Σαββατοκύριακο βρέθηκε σε ένα συγκλονιστικό ξενοδοχείο στο Αίγιο με τον σύζυγό της, Φίλιππο Μιχόπουλο.

Μιας και είναι κι ένας άκρως ενεργός χρήστης των social media, η Αθηνά Οικονομάκου μοιράστηκε με stories φωτογραφίες από τις στιγμές της στο συγκεκριμένο μέρος και η αλήθεια είναι πως... πρέπει να πέρασε συγκλονιστικά.

Δείτε φωτογραφίες από τις διακοπές της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου

 Αθηνά Οικονομάκου διακοπές

 Αθηνά Οικονομάκου Φίλιππος Μιχόπουλος

 Αθηνά Οικονομάκου ξενοδοχείο Φίλιππος Μιχόπουλος

Ξανά εκτός Αθηνών η Αθηνά Οικονομάκου - Φωτογραφία ντοκουμέντο

Η Αθηνά Οικονομάκου δεν άφησε ούτε αυτό το Σαββατοκύριακο ανεκμετάλλευτο και έτσι βρέθηκε για ακόμα μία φορά εκτός Αθηνών, ενώ ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό και μία φωτογραφία ντοκουμέντο από τον προορισμό που επισκέφθηκε.

Η αγαπημένη ηθοποιός έχει αρκετές υποχρεώσεις μέσα στην εβδομάδα, τόσο με τις δύο συλλογές της, το Project Soma και το All Over, όσο και με τα γυρίσματα της σειράς Έλα στη Θέση μου.

Έτσι, φροντίζει να περνάει τα Σαββατοκύριακά της με την οικογένειά της και να χαλαρώνει όσο περισσότερο μπορεί. Ενώ πριν από λίγο καιρό την είχαμε δει να φεύγει για έναν χειμερινό προορισμό με τον σύζυγό της, αυτή τη φορά επισκέφθηκε ένα τελείως διαφορετικό μέρος.

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός βρέθηκε στο Γύθειο, στον τόπο καταγωγής της και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους, το πιο υπέροχο στιγμιότυπο.

Επίσης, αξίζει να δείτε και το σκάφος του ζευγαριού εδώ!